Semanur21 Yeniannis_ merhaba bizde 5+5 bizdede hafiften bulantılar başlıyor bel ve kasık ağrısından bahsetmiyorum bile 🥰
Semanur21 Minikkizimmmm ben henüz keseyide görmedim ayın 12 nde randevum var o zaman göreceğiz inşallah
Semadml Yeniannis_ ayyy inşallah Mayıs annesi olmak hepimize nasip olur 5 haftalık tam benim dün kesemizi gördüm çok şükür haftaya kalp atışı için gideceğim 💓🙏
sarellem55 Merhaba 4 haftalık hamileyim kan testinde de çıktı kızlar doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görülür
Bilge-96 sarellem55 beta değeri ile kese görünümünün ilgisi yok 2-3 haftaya gidin hep kese hem kalp atışı olur inşallah
Yeniannis_ Kankiler sizin duygusallık durumunuz nasıl? Ben aşırı duygusal bişi oldum ya zaten yengec burcuyum Durup durup ağlıyorum 😂 sinirim bozuldu Kendinizi kontrol edebiliyor musunuz bu durumda acaba
Canan-02 bende hastane tahlinine göre 6. haftadayım çünkü son regl gününü baz alıyorlar ama kendi hesabıma göre 4+5. günümüzdeyiz vakitlice kucağımıza almak nasip olur inşallah