Bebetooo1 minnosanneyim açılman fln varmı banada öyle dedi cumartesiye kadar gelmezse açılman flnda olmazsa sezeryanla alırız dedi suni sancı direk veriliyormu öyle açılma fln olmadan
minnosanneyim Bebetooo1 bilmiyorum ki direk veriyorlar mı ilk gebeliğim olduğu için fikrim yok perşembe gününe kadar açılma olmazsa o zaman vereceğim dedi
Naz_1648 minnosanneyim ya ben hala doğuramadım suni sancı mı verdiler nasıl birşey o korkuyorum ondan😂
minnosanneyim Naz_1648 evet suni ile desteklediler kendi sancılarım yetersiz kaldı 😀 3 saat 45 dk sonunda doğdu 🥰
minnosanneyim ggc94 evet suni aldım Salı gece 12 den çarşamba sabah 8 e kadar kendi sancımı çektim sonra suni verdiler 11.45 de doğum yaptım 🥲
nnnaaz 37+4 bugğn kontrole gittim. 41+3e kadar kendi gelmezse sezeryan dedi doktor suni tercih etmiyorum dedi. Sonunda sezeryan olacaksam beklemek çok sinir bozucu oluyor 🙈
Naz_1648 minnosanneyim masallah size çok sevindim 😂 benimde adet ağrısı gibi ağrım var kanama da var acaba sizde de öi BÖyle oldu
minnosanneyim Naz_1648 evet adet ağrısı gibiydi 5 dk da bir giriyordu bazen 4 bazen 7 dk oluyordu kasılmalarım oluyordu ama kanama yoktu alttan muayene edince kanama olmuştu oda azdı zaten kanamam o şekildeydi
Melinya Ben 38+3 üm. Doktor 10-11 ekime kadar vakti var dedi yani tam 40 hafta olarak. Bugün gitcem bakim ne dicek.