Elaeyl Plnpars evet ibrahim alanbay, riskli gebelik olarak gittim kendisi sagolsun içimizi çok ferahlatti Her kontrolumde tek tek sagolsun ultrasonda her seyi gösteriyor anlatıyor inşallah dogumumda kolay geçer
Sedavedoga @gulsumd1 " koru nasıl canım bende kararsız kaldım da ne kadar doğum paketleri siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Melisa-1309 @gulsumd1 Biraz kalabalık bir hastane ondan mı acaba ? Hangisinde rahat ediyorsanız koru hakkında hiçbir bilgim yok çünkü.
Melisa-1309 @1aysekaplan 6-7 ay önce 150 tl ödemiştik muayeneye şuan artmışmıdır hiç bilmiyorum artsa da en fazla 150-200 arası olmuştur diye düşünüyorum.
Gamoos gulsumd1 koruda hangi doktora gidiyorsunuz? Ben koruya gidiyorum ama doktoru değiştirmeyi düşünüyorum.
gulsumd1 Gamoos ben daha başladım yarın paket alacağım lokman hekim kalabalık olduğu için tercih etmiyorum Murat hocayı tercih ettiler sizin doktorunuz kim
Gamoos gulsumd1 benim doktorum İlknur hanım takibi falan çok iyi, fakat kötü ihtimalleri çok erken söylediği için değiştirme kararı aldım, koruda veya lokman hekimde doktor arayışındayım