345257 bugün kan vermek için sağlık ocağına gitim oradaki hemşirede sizin gibi söyledi ordan çıkıp direk hastaneye gitim tam fiş alacakken şansa sekreter oradaydı oda haftan geçti anca tek 2 haftalık alabilirsin dedi merkezi yere yönlendirdi aşırı ağrım vardı dedi yerde oldum yere baya uzak oldu için gidemedim mecbur doğum sonrası belge alacağım şansız bi insanım bu yönden işim rast gitseydi çok şaşırırdım zaten nasip kısmet artık kaldı mecburi vücut ağrılarımdan üstüne de düşemiyorum kendi halimle uğraşmaktan yoksa dediniz gibi üstünde dursam belki şansım var ama bi ili yerden olumsuz cevaplar almak bütün hevesimi moralimi bozuyor ki sekreter alsan bile 2 haftalık ve 4-5 ay sonra eline geçer dedi sanırım en mantıklısı doğum yaptıktan sonra bildirmek tam tamına remsen 5 gün ile kaçırdım ve muayeneye gitmem gereken tarihte bütün sıkıntılarımızın oldu zamandı kendimi bile unutmuştum resmen. İyi yönden bakacak olursam unutım sigortam erkenden emekli olmama pirimimin erkenden dolmasına nasip olacak tek😅 kendimi avutma şeklim 🥹 sizede çok çok teşekkür ediyorum yardım ve bilgileriniz için❤️