en_guzel_emanetlerim melisaugtr ay okuyunca çok içten dua edesim geldi abdestliyim yenide namaz kıldım çok içimden geldi rabbim kabul etsin inşallah sağlıkla sihhatle güzel haberler alırsın inşallahhh
melisaugtr en_guzel_emanetlerim ayy Allah kabul etsin, Allah razı olsun 💕 amiin yüreğine sağlık çok mutlu ettin beni 🙏🏻 biz de dahil olmak üzere bütün isteyen bekleyenlerin duası kabul olur, herkes sağ salim yavrularına kavuşur inşaallah amiin🙏🏻💕
en_guzel_emanetlerim bsranur123 hakkında hayırlısı canım benim rabbim hep birlikte çok güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
en_guzel_emanetlerim Fatnur38 bende takvimim uygulamasını takip ediyorum oraya göre yumurtlama tarihim iki gün önceydi ama ben adetim bittikten 3 gün sonra yumurtlama belirtileri yaşadım sürekli değerlendirdik 2 günde bir hayırlı haberler nasip olsun hepimize inşallah
Fatnur38 en_guzel_emanetlerim bende adetten sonra gün aşırı degerlendiryorm normalde ama o gün eczane de aklm esti öyle aldım test tesadüf tamde yumurtlama zamanı almışım 🙂 öyle ogrendm
en_guzel_emanetlerim Fatnur38 ben bugün test yaptım dayanamadım 11 gün var daha ama kaset test aşırı aşırı silik çıktı ışık altında bakınca zar zor görünüyor ikinci çizgi
en_guzel_emanetlerim Sareeee ben bugün test yaptım dayanamadım kaset test 11 gün var daha adet ama aşırı aşırı silik bi çizgi çıktı ikinci çizgi olarak bilmiyorum doğru mu değil miii
en_guzel_emanetlerim Sareeee az önce yine yaptım yine aşırı silik hayalet bi çizgi ama bu testler sorunluymus kime sorsam aynı şeyi soyluyo neyse artık yarın noal kontrolüm var orada kan verip öğrenirim net sonucu bende çok erken diye düşünüyorum
en_guzel_emanetlerim Fatnur38 yarın normal kontrolüm var orada daha net öğrenirim inşallah bende şu süreçte negatif olacağını düşünüyorum zaten