en_guzel_emanetlerim Geçen ay denedik tutmadı bir kızım var ikinci bebek için bekliyoruz bakalım bu ay tutacak mı Geçen ay psikolojikti sanırım fazla belirti yaşamış aşırı kafama takmıştım her gün gün saydım bu sefer saldım gitti takmiyorum kafama
Sareeee en_guzel_emanetlerim benimde bir oglum var zor hamile kaliyorum onluma 7 yil sonra hamile kalmistim ins bu sefer okadar beklemem ovulasyon testi kullanmaya basladim ins ise yarar
emir_01 en_guzel_emanetlerim bende 9 aydir bekliyorum her ay malesef husran oluyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kafama takmiyorumda ama bendede pcos var 2012 yilindan bu yana ama adetlerim duzenli anlayamadim gityi dr gidincede 1 yili bekleyin demisti ilk istedigimizde gitmistim suanda zaten muayene ucretleri cok pahali beklemedeyim
melisaugtr en_guzel_emanetlerim bat 9. Çarşamba günü aşılama yapılacak merakla bekliyorum. 9 aydır deniyorum ve 1 kimyasalım var maalesef. Bende durumlar böyle 🤗
en_guzel_emanetlerim Sareeee hayırlısı olsun hakkında inşallah bende TAKVIMIM uygulamasını kullanıyorum orada hesaplama yapıyor yumurtlama günlerini gösteriyor dikkat ediyorum o günlere fakat ben kendi vücut belirtilerimi takip ediyorum akıntı artınca kasıklarımda ağrı hassasiyet olunca yumurtlama olduğunu anlıyorum bu ikinci ay o günleri hep değerlendirdik
en_guzel_emanetlerim Sareeee amiiinnn amin inşallahh hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ikinci bir bal küpü nasip etsin rabbim
en_guzel_emanetlerim Sareeee ben bugün test yaptım dayanamadım kaset test 11 gün var daha adet ama aşırı aşırı silik bi çizgi çıktı ikinci çizgi olarak bilmiyorum doğru mu değil miii
Gamzealptkn Benmde bat 10 4 ay önce zorlu bir dış gebelik geçirdim korkulu bir bekleyiş içerisindeyim
en_guzel_emanetlerim emir_01 asla umudunu kaybetme bende pcos hastasıydım evlenmeden önce biliyordum bunu bekarken de çok sorunlar yaşıyordum nişanlıyken eşimde de problem olduğunu öğrendim ve evlenir evlenmez 10 gün sonra bi doktora birlikte kontrole gittik dediğim gibi ben pcos eşim de de sperm hareketliliği ve azlığı sorunu vardı aynı gün rahim filmi için randevu verildi günümü beklerken bir haftalık evliyken daha enfeksiyon kapmışım idrar yanması için ilaç kullanmaya devam ediyordum ağır bi antibiyotiğe başlamadan doktorum her ihtimale karsi test yapip ilaci oyle icmemi soylemisti bende umutsuzca test yaptım veee hamileydim ustelik adet tarihime 9 gün vardi kanda beta 11 çıktı giderek artti ağustosta evlendim eylülde hamile olduğumu öğrendim ve şimdi kızım 15 aylık çok şükür şuan ikinci bebeği istiyoruz bizde
emir_01 en_guzel_emanetlerim masallah 🧿 her ay adet olunca umitsuzluk dahada bir kapliyor beni bazen amaannn bosver diyorum bi bakmisim gene dusunuyorum benide yormaya basladi rabbim saglikli hayirli evlat nasib etsin isteyene
en_guzel_emanetlerim emir_01 amin canım amin inşallah rabbim evlat hasretiyle yanan hak eden hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın
en_guzel_emanetlerim emir_01 düzensizdi bi ara ersağ ürünlerini önerdiler kullandım ben çok faydasını gördüm adetim 28 günde bir olmaya başladı kistlerim patladı tabi sürekli vücudum yeniden üretiyordu orası ayrı
en_guzel_emanetlerim melisaugtr ay okuyunca çok içten dua edesim geldi abdestliyim yenide namaz kıldım çok içimden geldi rabbim kabul etsin inşallah sağlıkla sihhatle güzel haberler alırsın inşallahhh
bsranur123 en_guzel_emanetlerim benimde bat 6 kuzum 🤍 gecen ay yalanci belirtiler yasadim bu ay takmadim pek kuzum
en_guzel_emanetlerim bsranur123 hakkında hayırlısı canım benim rabbim hep birlikte çok güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Fatnur38 Bat 7 ama yunurtlama olalı iki gün oldu dün çatladı sanrm degerlendirdm inşallah tutar bakalm hayırlısı
en_guzel_emanetlerim Fatnur38 bende takvimim uygulamasını takip ediyorum oraya göre yumurtlama tarihim iki gün önceydi ama ben adetim bittikten 3 gün sonra yumurtlama belirtileri yaşadım sürekli değerlendirdik 2 günde bir hayırlı haberler nasip olsun hepimize inşallah