Seyma0323 Maşallah canim Allah analı babalı büyütsün🙏 Kontrol amaçlı bir kaç gün kuveze girmiştir tez çıkar merak etme annesi🥰 İnsallah bizde sağ sağlam kucağımıza alırız
EddaBilkil Hilalycee okudum Rabbim kucağına getirsin hemencecik. Huzurlu günler seni bekliyor. Sıra bizde. 🤩
SuKahyaoglu Hilalycee okudum şifa olsun 🌸 Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın kızınızı en kısa zamanda ✨🙏🏼
AslanBebeginAnnesi Hilalycee ben de tam 34 haftalık hamileyim canım kızın için üç tane ayetel kürsi okudum🙏🏻 Allah yardımcın olsun kuzum
Hilalycee Kbr2 Amin çok teşekkür ederim Rabbim kabul etsin dualarınızı 🙏 şuan beklemedeyiz en az 15 gün yatıcakmış doktorları öyle söyledi
Hilalycee SutlacimiYedimmiBen bebek yan duruyordu muane ederken eli eline gelmiş doktorunda ebenin de eğer ki normal olursa kolunu çıkarabiliriz ya da başka riskler olabilie dedi normal doğum pozisyonunda değilmiş
Birmeleginannesi32 Çok şükür ki ikiniz de sağlıklısınız benim anlamadığım. Neden normal doğum istemediler ki görümcemde aynı haftada doğum yaptı normal yaptı