Elf96 Deletedmom_37 isimleringercekanlamlari diye bi sayfa da iyi okumamıştım isterseniz instagramdan orayada bakabilirsiniz
Deletedmom_37 Elf96 aa evet çok teşekkür ederim gerçekten de iyi değilmiş aydınlattınız gerçekten teşekkürler bilmeyip koyadabilirdim💖💖
Anna-aslan @Deletedmom_37 Defne koyacağım ben 🌺🥰 isimler arasında Asel Lina dikkatimi çekti ama soyadiyla uyumuda önemli
Deletedmom_37 Anna-aslan bende beğeniyordum defneyi ama internette yazılan çoğu isim anlamı yanlış malesef
nidaturgutarhan Deletedmom_37 Diğer isimler çok fazla konuldu, tabiki siz hangisini beğeniyorsanız onu seçebilirsiniz ama Amine hem peygamber efendimiz (sav) annesi adı, hemde çok kibar hoş ve nadir bir isim 😊
Deletedmom_37 nidaturgutarhan evet açıkçası ben Asel Lina istiyordum ama herkes koymaya başladı başka isim yokmuş gibi bütün neslin adı asel oldu lina oldu bende Amineye karar verdim sonradan ama bi yanım da hala Asel Lina diyor bilemiyorum 😅
Kader1234 Biz kızımıza Hüma ismini koyacağız inşallah. Sizin söyledikleriniz içinde Amine çok hoş bence. Adıyla yaşasın 💞