Deletedmom_37 Kızlar doktorum kıza benziyor bebiş dedi erkek için isim hazır aslında ama kız için karar veremiyoruz hangisi kulağa daha hoş geliyor sizce😊 BUĞLEM ASEL LİNA ELİSA AMİNE farklı önerilere de açığım💖
Stella_0 Deletedmom_37 Buğlem de çok güzel kulağa çok hoş geliyor. Allah nasip ederse benim kızımın adı da Pera Lina olucak 🥰 Asel Lina da o yüzden dikkatimi çekti gayet güzel 🥰
Elf96 Deletedmom_37 amine 🌸 anlamıda güzel. Elisa ismini araştırın konulması uygun değil diye biliyorum .
Deletedmom_37 Melismelo Nnuurr Evet anlamı ve isim çok güzel ama daha çok esila ismine alıştığım için elisa biraz garip geliyor 😅
Deletedmom_37 Gookceeeee Asel Lina çok içime sinmemişti herkesin beğenmesi hoşuma gitti açıkçası 🤭 Ama başka önerilere de açığım tavsiye alabilirim💖
Aselinannesi3 Deletedmom_37 Prensesimin ismi Asel olacak💞 Asel lina değil de Asel mina daha hoş sanki👼
1Prens_annesiii Deletedmom_37 kızım olsaydı Alya Liya koyacaktım. 😂 Serra ismini de beğendim ama anlamıda bolluk, bereket ve saadet 🤗
Elf96 Deletedmom_37 isimleringercekanlamlari diye bi sayfa da iyi okumamıştım isterseniz instagramdan orayada bakabilirsiniz
glcanjsjskdldl Benimde ilk oğlumun adı Kuzey 2.oğluma hamileyim ama bi türlü karar veremiyoruz önerileriniz varmı anneler 😊