Melek_Erten Samilaa ilk gebeligimde 12. Haftada öğrenmiştim kizim oldu. Simdi 18+5 im 19 da kontrlm var. Son iki kontrlde göremedim kismet Çarşamba’ya 😂😅
aysimaaturkann Samilaa 12 haftamda erkek dendi 13 haftamda erkek dendi 16 haftalık oldum kız dedi doktor bunları söyleyen aynı doktor şimdi perşembe günü tekrar gidecem bakalım ne diyecek 😂😂
Samilaa Melek_Erten sağlık olsun😂 o zaman baya kaprisli bebek olucak ki hala göstermiyo cinsiyyetini😁
Samilaa Karadasesra şimdi kaç haftalık? Yani ilerleyen haftalarda yanılma ola biliyomu cinsiyyetinde?)
Fnd92 Vala 12.haftada yüzde 90kız demişti doktor 16.haftada erkek olduğu kesinleşti 😄 suan 34.haftadayız oğlumla 💙🤲🏻
Samilaa gulin-35 ben 11ci haftadayım ve sabırsızlanıyorum öğrenmeye🥹 maşALLAH ALLAH korusun bebeklerinizi💙❤️
Alley06 Samilaa hep bi belirsizlik vardı her gittiğimde kız gibi kız gibi dendi artık sıkılmıştım valla alışverişe başladığımda unisex alıyodum hep şimdi net olunca pembe pembe ciciler alıyorum kızıma hahaha
Samilaa Alley06 😂😂 in şa ALLAH benimki bizi o kadar bekletmez, 11ci haftadayım😁 Sağlıkla alın kucağınıza ❤️👼🏻
AskOlsun01 Haftamda doktor bi tahminde bulunmuştu fakat kesin olarak 16. Haftamda öğrendim oğluşumu💙😊