0Aytac Elifknt saat 12 i geçti😂Tam 9 hafta olduk😍7ci haftadan itibaren kokulara karşı hassaslık, bulantılarım başladı. Şimdide öyle ama daha az.
Elifknt 0Aytac ay nerdesiniz ki 12yi geçti burda saat 11 daha😅 kendimden bi an şüphe duydumtelefonun ayarı mı bozul diye😅😅
Melisyusuf Elifknt valla çalışmıyorum sürekli uzanıyorum😂 3 gündür bi uyku basıyor zaten çok fena 😂😂sürekli uyuyakalıyorum
Semanur21 Elifknt merhaba benimde ikinci gebeliğim bizde 5+2 yiz henüz bende bi belirti yok karın ağrısı dışında bakalım hayırlısıyla bu zamanlar geçecek
Zeze1792 Semanur21 merhaba. Benim de evde test pozitif çıktı 5+2 bugün ama doktor kesin diyemem dedi 😕
Kymtipek Esracaa1 merhaba, bende 9 +3 teyim aynıyız🤗 inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız tüm hamişler🙏🏻💕
Sanna Semanur21 Ben Azerbaycanliyim, ama kendem Rusiyada yawiyorum, Sanna ismimim kisadilmiw formasi canim❤️
cvcrsema @"Elifknt"10+6 slmlar benim 3gebeligim iki oglumdada 5 ay boyunca çok bulantılarım vardı ama maşallah bunda hiç olmadı şimdilk gzül gıdıyo hayırlısyla inş btün hamişlerım kucagımıza almak nasıp olur🌸