Elifknt Kızlar merhaba hamilelik nasıl gidiyor? 😇Benim 8 haftanın içinde ve 2.gebeliğim bulantı kusma hat safhada🥲 amaç sohbet ve aynı zamanda kimler doğum yapacak merak ediyorum kaç kişiyiz😇❤️ Hayırlı süreçler diliyorum😍🙏🏻
Kymtipek Elifknt merhaba😊 9+3 günlük bende, nisan’da inşallah olacak bebeğim🙏🏻 mide bulantım cok fazla var, bütün kokulara hassasiyetim var her şeyden tiksiniyorum biraz zor geçiyor benim hamileliğim.
Melissadamla Elifknt merhaba bende 7+2 miğdem inanılmaz bulanıyor. Karın bel sırt ağrım var. 2. Hamileliğim :) Herkes şifa ve kolaylık diliyorum
0Aytac Elifknt saat 12 i geçti😂Tam 9 hafta olduk😍7ci haftadan itibaren kokulara karşı hassaslık, bulantılarım başladı. Şimdide öyle ama daha az.
Elifknt Melisyusuf ay aynısını yaşıyoruz allah kolaylık versin bele bir de çalışıyorsan🫣 uyku da çok fena
carmellawaldorf Ben de 12+5’im. Bulantılar yeni yeni hafifliyor. Halsizlik çok olmadı ben de zaten. İştahım en baştan beri çok açık😂
sdailhn Merhaba bende 6.haftayım hafif mide bulantım var umarım sağlıklı bir gebelik geçiriz 🙏☺️ Bebeğimin kalp atışlarını hala duyamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Melisyusuf Elifknt valla çalışmıyorum sürekli uzanıyorum😂 3 gündür bi uyku basıyor zaten çok fena 😂😂sürekli uyuyakalıyorum
Elifknt Kymtipek çok kötü ya ilkinde benim 5ay sürdü çok iyi anlayabiliyorum seni canım inşallah kısa sürede biter normal gebeliklerde 3.ten sonda biter derler ama inşallah senin de biter🥹
Melisssssss Elifknt psikolojik mi acaba diyorum kendi kendime mi yapıyorum ama hayır yani bildiğin herşeyden miğdem bulanıyor
Kymtipek Elifknt ilk hamileliğim evet doktorda öyle söyledi canım, 3 ayından sonra geçer eğer geçmezse doğuma kadar sürüyor bazen dedi umarim öyle olmaz😐 inşallah biter teşekkür ederimm💕
Sanna Merhaba, 10+4 haftadayam, bulantim cok, iwtahim yok, zorla yawiyorum Doqumum nisanda InwAllah🤍 Hepimize saqlikla kucaqimiza almaqi nasib olsun🙏🏽