Hande123- Selam kizlar,ben 35+3 gunluk hamileyim,kizim Defne’yi bekliyoruz☺️artik son 4 haftamiz kaldi heyecan dorukta.Sizin nasil geciyor gunleriniz?Eksikleriniz kaldi mi?Cantalar hazir mi?🥲
Goncanur Hande123- ay bende 35. haftadayım aşırı gergin ve korku içerisindeyim doğum stresi sardı her yanımı rüyalarıma bile giriyor 😢
JaleTogrul Hande123- bu gece itibari ile biz 37+1 olucaz🧸 ne zaman gelir pasamiz hic belli degil bizde bekliyoruz iste bakalim 16 ekime kadar gelmesi lazim🥰
mommysbrids Hande123- bu gece 37+0 olacağız canim. Ilk kizimin adi defne 💞💞 nasipse yine kiz bekliyoruz. Cantami daha bugun aksam üstü hazirladim :) ama hala eksikleri var koyacaklarim dahs dogrusu. 10 ekime gün aldik biz nasipse son 14 gün 🙏
MelisY Goncanur yaklastikca ben de geriliyorum sonuca odaklanarak kendimi motive etmeye calisiyorum 😄
Melahatakca Goncanur ben ben ben assssiri derecede korkuyorum sürekli uykumdan uyanıyorum nolacak nasıl olacak diye düşünmeden kendimi alamiyorum
Hande123- Goncanur ben korkmuyorum da aksine hemen doguruyim bitsin diyorum artik icerde napiyosa hareketleri canimi acitiyor🙈
Tgcak 35+2 bizim de . Bugün çantamızı hazırladık. Devlette yapmak durumundayım ne nasıl olacak hiçbir fikrim yok o yüzden biraz stresliyim. Doğumun nasıl olacağı da henüz belli değil malum devlette çok bilgi vermiyorlar. Sizlerin belli mi ?
Semraaaaaa Tgcak bende Devlete gidiyordum canm 34 haftda doğumu konuşuruz söyledi 1 hafta önce konuştuk normal söyledi ben kedim doğuma girmiyorum söyledi dokturum nasıl olucak diye sordum sancin olursa acilen giriş yap acilde gece hangi ebe olursa o dogumunu edecek söyledi bende içimi korku sardı o yüzden kocam özel hastane ile konuştu 6 buçuk fiyata anlaşıldık orda yapacam inşallah Allah nasip ederse Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza alalım 🤲🌹
Hande123- Tgcak simdilik normal gorunuyor son dakika bi aksilik cikmazsa tabi,zaten ben normal istiyorum ama bakalim zaman ne gostericek
Hande123- MelisY valla dogsun diyorum ben artik,karnimin icindeki sert hareketleri hic hosuma gitmiyo😂o ilk zamanlardaki kucuk pitpitlarinin duygusalligi kalmadi,canimi acitiyo resmen
Melahatakca Hande123- bende şuan 36+2 haftadayim bizde büyük bir heyecanla bekliyoruz iyice hareketlendi bazen sancimda oluyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşam
Hande123- Melahatakca tabi bundan sonra ne zaman gelmek isterse gelirler,doktorlar icerde tutmaya calismiyolar artik 36dan sonra
Porsuk7062 Melahatakca Melahatakca hastalarımız aynı benim de sancım oluyor karnım taş gibi oluyor. Belim acayip derecede ağrıyor Hatta dönemiyorum bile gece uykusu yok zaten
eslemesila Hande123- bu gece tam 36 olucaz gerçekten buralara kadar gelmeyi bile hayal edemiyordum öyle ki geçmiyordu günler ama çok şükür 36 ya geldik inşallah bir an önce sağlıkla kavuşuruz birbirimize bir haftadır geceleri sancı bugünde bacağım aniden çekilmeye başladı inşallah daha da gerisi gelmez umarım gelecekse artık bebeğim gelsin sizin nasıl geçiyor hamilelik
Hande123- eslemesila vucutlarimiz kendini doguma hazirliyor artik yavas yavas.En buyuk dilegim rahmin kendi kendine acilmaya baslamasi suyumuz gelip hastaneye glttigimiz zaman,arkadasim hastaneye 4 cm aciklikla gidince pit diye dogurdu valla
eslemesila Melahatakca valla bende çok korkuyorum neden biliyormusunuz sürekli halsiz ve bitkin yatıyorum hiç bir iş yapamıyorum da ondan düşünüyorum da ayağa kalkmaya halim yokken nasıl doğum yapicam gerçekten çok merak ediyorum
Goncanur Melahatakca ay evet resmen her saat bası uyanıyorum Allah uykusuz gecelere hazırlıyor gibi hissediyorum cok fazla korku var içimde 🥺
Yasemibrahim Hande123- 35+5 cantamın çogu hazır simdi lohusa takımlarını ütüleyip kapatcam😁 çok heycanlı baya az kaldı salı günü muanem var bakalım ne dicek karnım sertleşiyo baya 2 inci kızım yolda sezeryan için gün verir inşallah
esradgn123 Hande123- 34+5 Biz de kızımızı bekliyoruz 😍💕 Heyecan var biraz Pek eksiğimiz kalmadı çantamız da hazır 😊
Hande123- Goncanur ben de her sabah 4te ayaktayim😄her gece ayni saatte uyanmayi nasil beceriyorum hayret