demetarik mmelis hayır canım korkma ben 2 kere oldum hiç bi sorun olmadı bütün gebeler oluyor . Hatta hemşire ne ara yaptı anlamadım bile iğnesi küçücük . 20. Haftaya 24. Hafta yapılıyor 2 doz sonra bitiyor gidiyor:)
Kubraanne_ mmelis acısı hiç yok ama vurulduktan 1 gün sonra ağırlaşıyor 1 hafta çektim ben 2 doz yapıcakları yapma gereği duymadılar allahtan
mmelis Kubraanne_ koldan olunca nedense beni strese soktu yoksa diger türlü iğne korkum pek olmuyor ama kol olunca korktm acıkcası aşıdan hep korkmusumdur 😀
Kubraanne_ mmelis vurulurken hiç ağrısı yok normal iğneler gibi değil o şeker alım iğneleri kadar küçük o yüzden hissetmiyorsun ama sonraki ağrısı çok kötü oluyor hangi elini kolunu kullanıyorsan çok ona yaptırma kesinlikle
makin KayraVeAnnesi_06 gebelik için iki doz yeterli eğer tamamlamak isteseniz ömür boyu koruma sağlıyor
Ozge_5516 mmelis hic anlamiyirsun bile igne batiyormu cikiyor mu bnde yan etki bile olmadi sadece hafif bir kol agrisi oldu okadar tabi herkeste farkli olabilir
yigitinannesiiiii mmelis ben hiç hissetmedim bile sonrasındaki ağrıda çok olmadı korkulacak bişey değil canım için rahat olsun:)
Seyma0323 Canim iğne vurulunca acımiyor ama sadece vurulduktan bir kaç dakika sonra hafif yanma hissi oluyor bir kaç saniye ondan sonra geçiyor. Diğer günde hafif kol ağrısı çektim, bende cok stressliydim ama hiç gerek yok
nilsmomy mmelis iğne olurken acıtmıyor ama sonrasında kol ağırısı oluyor bunun içinde en iyi çözüm buz koymak kesinlikle ihmal etmeyin 2-3 gün ağırıp geçiyor
Nursemablk mmelis canım benim ebe yaparken acıdı sadece onun dışında kolumu kaldıramama gibi bir şey olmadı. Sadece içten içten batıyo dokununca ya da o omzumun üstüne yatınca korkulacak bir şey yok ama
KayraVeAnnesi_06 makin Canım sağlık ocağındaki hemşire aynı zamanda ablam yani akrabamız 5 doz dedi Yaptıracam gibi çnkü kötü birşeyi önermez Birde yan etkiside olmuyor