Tufu Kilolu hamile kalan varmi yada hamile kalmak icin kilo veren hamileyken kilo veren 🥹 Yada kilo verme icin yaptiginiz ve hizli sonuc aldiginiz seyler karisik bi yazi oldu ama 🙃
Kardelen_espark Tufu arkadaşım 96 kiloyla hamile kaldı 92 le doğuma girdi kızı 4.200 doğdu doğumdan 2 ay sonra 85 kilo olduğunu soylemisti hatta güzel zayıfladım 2* çocukta hedefim 70 diye espiri yapıyor ☺️
uraz_ve_annesi- Tufu 99la hamile kaldım korunmayı bıraktığım ay ilk 3 ay bulantıdan 5 kilo verdim 107 ile doğurdum bugün 40. Günüm 99a inmişim geri 🤭
Enyenianne Tufu Merhaba ketojenik veya düşük karbonhidrat beslenmeyi duydunuz mu YouTube da anlatan çok kanal var ben ketoyla epey kilo verdim sağlık sorunlarim da çok şükür düzelme yaşadım hamilelik düşünüyorsanız kesinlikle şekerli paketli gıdalardan ekmek makarna pilavdan uzak durmanızı öneririm kesinlikle ben çok faydasını gördüm insülin direncim vardı o bile düzene girmeye başladı elhamdülillah
Fatoskty Kardelen_espark merhaba benim bebeğim de 2 hafta ilerden gidiyo sanırım o civarlarda doğacak. Arkadaşınızın kızının sağlı iyi dimi ? Ben kilolu doğup da zayıflayamaz diye takıntı yapıyorum
Tufu uraz_ve_annesi- ay ne guzelll ya hamile kalayimda kilom onemli deil diyorum bazen ama kiloluyum diyemi kalamiyorum diyede dusunuyorm bazen ne bilim buyuk bi kafa kariskli insAllah saglikla hamile kalayimda bebegime zarari olmasin sonrasi Allah kerim 😅🥹🤲🏻
Aloneanqel Tufu bende gebelik şekeri vardı diyet + insülin kullanıyordum. Doğumdan çıktığımın 4 gün sonrası 83 kg dım 😊
Tufu Enyenianne aslinda cok aburcubur duskunlugum yok ama yemek cok sık yiyorum yani öğünlerim hem cok hem hic ara vermeden tuketiyorum saglikli bisi yiceksemde dozunda yiyemiyorum 🥺
gazetecimom Enyenianne ketojenik beslenme hamile lohusa ve emziren annelere uygun değil. Vücut ketosise girince süte de geçiyor ve bebek için istenmeyen sonuçları oluyor. Diyetisyenler hiç önermiyor keto yaptıran diyetisyenler dahil
Enyenianne Tufu o zaman mutlaka aralıklı oruç da ekleyin günde 2 veya 3 ögün 2 ana 1 ara zaten 2 öğün sünnete de uygun çünkü vücut sürekli safra salgiliyor sürekli bişey yediğiniz de düzen bozuluyor . Mesela eğer evdeyseniz kahvaltınızı en erken 11 12 gibi yapmayı akşamı da 5 veya en geç 6 gibi kapatmaya çalışın öğlen de çok acikirsaniz bir ara yapın ben gerçekten bu sistemin çok faydasını gördüm Allah’ın izniyle
Tufu Enyenianne yarin catlatma ignesi yapilcak eger yumurtalar guzel olgunlstiysa bende artk yarindan itibaren yesillik agirlikli beslenmeyi dusunuyorum bir anda kesmicem ama aliskanliklarimi deistirmem sar evet aralikli oruc ile 110 dan 88 e dustuk sonra yine 96 oldum insAllah bi 10 kg versem enazndan hayalim enazndan 85 ile hamilelige baslamak insAllah hayalimdan daha guzel bir hamilelik yasarim Rabbim guzel hayirli evlatlar nasip eder insAllah saglicakla 🥹🤲🏻🫠
Tufu hunilimom suan bende 96-97 arasi gidip geliyorum insAllah banada nasip olurda bebeklerime kavussam saglicakla sonra gerekirse aclik orucu yaparim 🥹😂🤲🏻🤲🏻
Tufu Dematrions hafi insAllah canim benim sagligin yerindeyse gerici hallolur Allahin iziniyle bende hele bi saglicakla hamile kalabilsem
makin Tufu ben 99 ile hamile kaldım şimdi 27 haftalığım 4 kilo aldım toplamda… Size tavsiyem mutlaka kilo verin hem daha kolay hamile kalırsınız hemde hamilelikte rahat edersiniz yaşayan biri olarak dikkate alın derim🥰
Tufu makin yaa bende istiyorum bide testturluyum yani hatlarimi saklamak zaten kiloluyken zor benim icin gebelikte nasil olurim bilmiyorum azda olsa vermek istiyorum insAllh veririm 166 boyum 80 kg olsam baya zayif gibi oluyorum yapili deilm aslnda ama 90-100 kg lar beni gebe olmadigim halde cok yoruyo
Tusami Tufu valla kaç ile kaldım bilmiyorum ama 5.haftada 104 kg çıktım, şimdi 10 haftalık olduk 99 olmuşum, bulantıdan aç gezmekten. İnşallah az kg alıp girerim doğuma.
Tufu Tusami insAllah canim benim darisi basima saglikla bebegini alirsin lucaina insAllah sonrasinda azim eder verirrsin Allahin izniyle
Enyenianne Tufu yaa maşaallah zaten siz çözmüşsünüz zayıflama işini insan kendini daha iyi tanıyor amin amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahümme amin amin amin ecmain bende kiloluyum şuan 112 falanim 8 haftalık hamileyim bende vermeye çalışıyorum en azından almamaya çok korkuyorum bende
Gakko2352 99 ile hamile kaldım şun 35 haftalığım 109 ile devam ediyorum bakalım doğuma kadar 112 i geçmesem bari 😊
Tufu Gakko2352 coy iyi yinede bence kilolular otomatikman hamileyken korkudan kilo almiyor sanirm artkadasm 45 kg ile hamile kaldi 78 ile dogurdu ama yengem 95 ile kalip 105 ile dogurdu cunku kiloluyum zaten diye daha dikkat etme geregi duyuyoruz sanirim
Yavuzseliminannesiii Gakko2352 senle aynıyım 99 ile hamile kaldım 36 hafta 107 kiloyum inşallah daha çok almayız 🤲
Dematrions Tufu bende 167 boyundayım .Allah’tan boy az da olsa kurtarıyor 🤭 rabbim aratmasın en kısa zamanda nasip etsin inşallah 💐
makin Tufu aslında gebe kalmayı kolaylaştıran şey sağlıklı beslenme 1 ay bile yapsanız faydasını görürsünüz