Dark Nus_12 özel ama devlette kadın doğumda yattim yanımda doğum biri vardı ona da yardımcı olmusttular
Nus_12 mercimekkoftesi1 he anladm ya direk çıkar çıkmaz nasıl oluyor diye merak ettim hem kanama olması hemde uyuşuk olmak
Tazeanne0134 Nus_12 canım ilk giyinme anında hemşireler vs yardım ediyor kimseyi istemezsen herkes çıkıyor kuzum benim teyzemler vardı ama hemşireler yardım etti sonra teyzemler gitti eşimle tek kaldım çok şükür hallettik ayağa kalkıp yürüdükten sonra kızım kıyafetlerini vs ben giydirdim yatağa tek başıma yattım kalktım çok az eşimden yardım aldım kalkmak için vs
Nus_12 Tazeanne0134 ya maşallah inşallah bende öyle olurum hemşireler den yardm isterim artık pedi vs çamaşıra geçirip mi çantaya koysam
Nus_12 Kaahvelii üstü kaynanamda yardmci olur da alt için çekiniyorum sadcee annem gelemez hemen yeri uzak uyuşuk olunca alt kısım için yardım istemede cekinebilirim o yüzden tam öğrenmek için post actm
Tazeanne0134 Nus_12 inşallah canım yok canım ben ilk doğumumda annemden eşimden yardım istiyordum ama bunda tek başıma yaptım çok işimi şükür
Ysmndnz Nus_12 Devlet hastanesini bilmiyorum ama ben özelde yaptım ailem yanımda olmasına rağmen beni hemşire giyindirdi ve iki hemşire yürüttü
mommysbrids Nus_12 merhaba ben sezaryan oldum odaya ilk geldigimde önlük vardi ustumde zaten sonda takili oldugu icin altima alt acma bezi gibi bisey serdiler kan akicak epey giydirmeyelim kirlenmesin dediler önlükle durdum 1 saat kadar. Sonra elbisemi giydirmek icin gelip yardim ettiler temizlige vs yardimci oldular ama sonda var diye alta bisey giydirmediler gene. 4 saatin sonunda sondayi cikarttilar depend icin yardimci oldular ondan sonra pijama giymek istersen giydirelim dediler ama elbiseyle durmak istedim ben Kalkarken terligine kadar yardimci olmuşlardı
Tazeanne0134 Nus_12 inşallah canım inşallah valla ben mecburdum bide oğlum var o zaman 28 aylıktı bana cok düşkün onun için mecbur ayakta olmak zorundaydım çok şükür atlattık o günleri zor günlerdi düşündükçe bile üzülüyorum psikolojik olarak çok yıprandığım üzüldüğüm zamanlardı şimdi az buçuk geçti şükür inşallah sen benden de kolay atlatırsın canım sağlıkla gelsin minik kuş
yamacalimoms Nus_12 İlk çıktığımda 3 tane hemşire giydirdi altımi temizledi öyle bıraktı, ayağa kaldırırken de yaridm istemedim eşim koluma girdi kaldırdı etti ama isterseniz ederler, devlette yapmadım bu arada özeldi