Nus_12 Doğumdan çıktığınızda kıyafet giymede yada yürümede hasta bakicilari mi yardımcı oluyor.bilginiz varmı annem gelemicek ilk çıkış anima akşam gelir gelirse kaynanam yanımda olucak nasıl oluyor giyinme vs
Kardelen_espark Nus_12 canım bir sürü yataktan kalkamıyorsun zaten yürüyemiyorsun bile doğuma giderken ki giydiğin kıyafetle duruyorsun
mirage333 Nus_12 bu hastaneye baglidir diye dusunuyorum ama beni temizleyip giydirme islemini hastane calisanları yapti. Hemde iki kez. Odaya gelince ilk ust tarafimi temizleyip giydirdiler. Sonrada 3 4 saat falan bacak uyusuklugum gecince alt tarafimi temizleyip giydirdiler.
Meryemgundogdu2_ Tabi yardım isterseniz üstünü giydirirler zaten sonda takılı olduğu için alt pijamayı yürüyeceğiniz zaman giyiyorsunuz😊 eşiniz de olmayacak mı yanınızda anneniz gelene kadar kayınvalidenizle beraber yaparlar😊
Nus_12 Kaahvelii üstü kaynanamda yardmci olur da alt için çekiniyorum sadcee annem gelemez hemen yeri uzak uyuşuk olunca alt kısım için yardım istemede cekinebilirim o yüzden tam öğrenmek için post actm
mercimekkoftesi1 Nus_12 kanaman oluyor ama sonda olduğu için hiç bişey giyemiyorsun. Sonra görevliler gelip altında ki örtüyü değiştiriyor
mercimekkoftesi1 Bi kaç saat sadece pijamanın üstünü giyiyorsun, yürümek için kaldıracakları zaman altını giydiriyorlar. Zaten belden aşağısını bi kaç saat hissetmediğin için yatıyosun üstün örtülü şekilde. Hemşireler arada gelip kanamana falan bakıyor .
Nus_12 mercimekkoftesi1 he anladm ya direk çıkar çıkmaz nasıl oluyor diye merak ettim hem kanama olması hemde uyuşuk olmak
Erva94 Nus_12 hepsini hemşireler yapıyor kıyafetinizi giydirmeden pedinizi hasta bezinizi takmaya sonra onu çıkarıp temizlemeye kadar
Ozlm0916 Nus_12 hemşireler yardım etmişti bana görümcem felan vardı ama hemsireler giydirdi odaya çıktığımda hemen hasta bezi baglamaya geldiler o sıra giydirdiler 10 gibi uyandm narkozdan 2 gibi ilk yuruyus dediler hemsire yuruttu sonrasinda tek kendim yürüdüm
ceren_1411 Nus_12 kıyafetlerimi annem kaynanam olmasına rağmen banyoya geçip kendim giydim.İlk yürüyüşümde hasta bakıcıyla yürüdüm.Tabi bem doğumdan 6 saat sonra ayaklandım sondam o zaman çıkarıldı.yoğun Kanamam hasta bezine geçmişti üstümü giyip pedimi takıp çıktkm
Nus_12 ceren_1411 devlettede böyle oluyor demi neticede ameliyattan çıkılıyor onlar yardm eder ilkte hemşire vs
Dark Nus_12 evet yardımcı oluyorlar herkesi cikariyorlar. Ben tektim eşim disari çıkmıştı bişey için, hemşire geldi sondayi cikardi ben kendim kalktım giyindim kolumdan hafif destekledii ben istemedim. Normalde onlar yardimci oluyor hasta bakıcı hemşire artık kim varsa
2Bebek1Anne Nus_12 özelden bahsediyorum Odaya hasta bakıcı çıkarıyor üstümüzüde onlar giydiriyor hatta benm canımı baya yaktılar bende o sıra anneee die bağırınca annemle eşim odaya daldı çekilin biz giydircez dedi annemler izin vermediler beni giydirip kum torbamı fln koydular sonra yürütmeye geldiler 🤦🏻♀️ kadın giydirirken bağırdım die herhalde bana takıntı yaptı birden çekmeye çalısrı beni o acıyla geçirmiştim bi tane bilerek yaptı adım kadar eminim gelen misafirler bile gördü başka bi yardımcı geldi kaldırdı yürümeme yardımcı oldu sonrasından annem eşim vs eşlik ettiler