silahatun 29.haftada birden büyüdü, onun dışında yemeği çok kaçırmışım da maden suyu içsem inecek gibiydi hep, ben de minyon veya zayıf biri değilim
Elanur28 Btl_3438 ben ilk hamileliğimde 30 haftadan sonra karnım belirmeye başlamıştı bu hamileliğimde daha 14. Haftadayim karnım belli olmaya başladı jsj
_yasemin_ ilkanneyim06 benim iç karnım 3 oda 1 salon mübarek 🤣 8 aylık hamile gibi değilim hiç tabi göğüslerimin de bunda etkisi büyük ;) göbeğimle yarışta 🤦🏽♀️
Burrccu gokce62_ ahaja bende oyleyim😂 ama sanki ustten bakınca oyle duruyor 😂 esim okadar fazla yok diyor ama bana kocaman bir gobek var gibi geliyo😂
Tugce92 ilkanneyim06 ay canım aynıyız hafta olarak ikinci hamileliğim ilkinde 5.aylıkken cıktı şimdi sanki 6-7 aylık gibiyim kilomda cok fazla degil
ilkanneyim06 Tugce92 allah kucağına almayı nasip etsin🧿 benim ilk gebelik ama çok çıkık kilomda yok millet hayret ediyo 🙃
Minikbebegim1999 Btl_3438 benm 12 den sonra birden çıkmaya başladı simdi 20 olduk hamile olduğum cok belli ilk gebeliğim tuhafıma giden birşey var yatinca karnim gidiyor ama ayakta kalip iş gorunce cok sertleşiyor büyüyor