munevver_frt rica ederim canım 🌸
munevver_frt bende doğumdan sonra rahime falan bakmak için çatala çıkarttı yine sanki aynı acıları yasayacakmisim gibi oldum. Zaten oglumuzu kaybettikten sonraki ilk muayeneye gittiğimde ağlıyordum odaya girince baktı kaldı yüzüme ağlama bizi kötü hatırlama falan dedi. 😔 İnşallah geçecek atlatacağız bunları 🙏🏻 inşallahhh rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasıp etsin isteyen herkese 🤲🏻
munevver_frt ayy gerçekten çok güzeller melek onlar ya. Ultrasonda falan hiç yüzünü görmemiştik doğunca gorucez dedim gerçekten de öyle oldu ahh çok güzel yüzü vardı minicik bedeni güzel yavrum benim. Benim de öyle hiç aklımdan çıkmıyor o doğumdaki incecik sesi kuvozdeki hâlinde yanına gittiğimde ağzındaki mama hortumunu emmesi unutulmuyor hiç unutulmuyor. Cennette bekliyor bizleri onlar Allah’ın izniyle kavuşacağız 🤲🏻 amiin rabbim kabul etsin 🤲🏻 bende sütümü getirdik sezaryenin 2. Günü sabah sütüm geldi eşim ise gitti sağ biraz da izin alıp gelirim hastaneye gideriz dedi sütümü sagamadan hastaneden haber geldi 😔 eşya pek almamistik çünkü hep riskliydim aydın hoca 28 haftayi atlatalim Allah’ın izniyle yasamada sıkıntısı olmaz falan diye. Bizde 28. Haftayı bekliyorduk ama olmadı tek tük eşyaları var elimizde. Diyoruz oglumuzun beşiğini yapamadık mezarını yaptıralım en güzellerini yaptıralım 🙏🏻 ahh inşallah canım allah razı olsun 🤲🏻🌸