munevver_frt bende herşey birden oldu ya Aydın hocaya muayene oldum herşey yolundaydı hafif bı akıntım vardı fitil verdi 3 gün sonra 2. Fitili atacaktım benden tuhaf renkte akıntı gelmeye başladı bol su içtim baktım azaldı baya sonraki gün bayramdi benim sancılarım falan başladı sabah akıntının rengi yavaş yavaş turuncumsu olmaya başladı dedik bı devlet acile gidelim Aydın hoca hastanede yok çünkü bir de bayram bayram rahatsiz etmeyelim belki de sadece biz evham yapmisizdir dedik. Acile gittik adam hafif enfeksiyon var onun sancısı diyip ağrı kesici yaptı gönderdi dedim demek ki 2 3 gün sonra benim akıntı kana döndü hemen Aydın hocaya yazdım öğleden sonra hemen yanıma gel dedi gittim hastaneye yatırdı sancıların var enfeksiyonun var dikişin çok sağlam doğum olmaz ama rahimin yırtılabilir o yüzden bunları durdurmamiz lazım dedi hastaneye yatırdı direk.
Aydın hocanın öyle demesine şaşırdım bana da şuan şey diyo sen direk 12-16 hafta arasında serklaj yaptıracaksin hatta bu Ahmet hocanın attığı shirodkar dikiş tekniği hatta gerek duyulursa karından atılan dikiş bile gerekebilir sana dedi.
Rabbim yardımcın olsun herşey yolunda gider inşallah 🤲🏻