burcuyilmaz_19 Zeynepkaradaban Medicana bundan 3 4 ay önce 12 demişti manisadaki doktorum çınarlı var sanırım 7 8 bin civarı
burcuyilmaz_19 Zeynepkaradaban nasipse ben Manisa şehir hastanesinde istiyorum özele para vermek yerine gerçekten çocuğa harcamak daha mantıklı geliyor aldığımız ne ki vercegimiz ne olsun şartlar artık çok zor 😭😭🥺
TeoMom burcuyilmaz_19 Çok değil ya kibar bir oğluşum var annesini yumuşak yumuşak tekmeliyor😅 bel ağrısı da henüz başlamadı karnım çok büyümedi belki ondandır sizde durumlar nasıl
burcuyilmaz_19 TeoMom 7 kilo aldım belim artık çok ağrıyor benim masa başı çalışmaya devam ediyorum sanırım oda etkiliyor ama hareketlerimizi dışardan seyrediyoruz çatladim bı hayli toplanıp sertlesmesindn 😁😁
Zumraninannesi06 burcuyilmaz_19 öyle deme kızzz, bende diyince eşim kızıyor Allah’ın gücüne gider deme etme diye 🤦🏻♀️😅 bunlar cokkk tatlısss şeyler hemen anne olmak istiyorum hemennn doğurmakkk vaktinde gelsin ama zaman çabuk gecsinnnn🥳😍♥️
burcuyilmaz_19 Zumraninannesi06 😁😁evleneli 3 yıl bitiyor tek pişmanlığım ekonomi iyiyken yapıp pazlayıp büyütmekmis valla 😁 şimdi her gelen zamda elimi karnıma koyup kalabildigin kadar kal annem diyorum 😁😁
nilsmomy burcuyilmaz_19 son 82 😍 arada regl sancısı benzeri sancılarım oluyor biraz tedirgin oluyorum o yüzden 🤦🏻♀️ Yalancı sancı bunlar herhalde 😂
burcuyilmaz_19 nilsmomy karnımıza düştüğü an başlıyor analik 😁 endişe acı ağrı sevgi sancı kramp 😁 bak babalar uyuyor ohh 😁 dün gece benimde ağrım olunca uyku sersemi dedim al birazda sen taşı 😁😁 sürekli kendimi dinlemekten paranoya da oldum
Derya_gumus burcuyilmaz_19 son 97 miniğime kavuşmaya 🦋🌸 Rabbim bütün hamile annelerin bebislerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insAllah🤲