Annesininportakali53 burcuyilmaz_19 son 70 gün… Kavuşmaya az kaldı duygular sel bir yandan kavuşma heyecanı bir yandan içimde oluşunu ozleyecegimin burukluğu 🥲 Kasım sonu aralığın ilk haftası görünüyor bakalım ne zaman gelecek🧡
ftmdyn22 burcuyilmaz_19 son 91 kaldı korku var biraz ilk gebeliğim olduğum için başıma ne geleceğini daha bilmiyorum 😅
burcuyilmaz_19 Annesininportakali53 sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah sonlara yaklaştıkça duygularımız karışıyor 🙏🥰
Zumraninannesi06 Annesininportakali53 bende de kasım sonu aralık başı, göbüşte oluşunu özleyeceğiz evet ama kollarımda olmasını daha çok tercih ederim 😍😍 sabırsızlanıyorum bizim bebişlerin şafak aynı 🥳
burcuyilmaz_19 girl_boy_annesi çok geçmiş olsun sıcak tutun kendinizi bende direniyorum günlerdir ama boğazlarım yanıyor çalışıyorum sabahları çok üşüyorum inşallah hasta olmadan bende atlatırım
burcuyilmaz_19 ftmdyn22 haha aynıyız benimde ilk gebelik doğum korkusu sardı açılmam var 1 cm kadar 24 haftadan beri korkuyorum pat diye dogurcam diye valla 😁😁
burcuyilmaz_19 ftmdyn22 haha aynıyız benimde ilk gebelik doğum korkusu sardı açılmam var 1 cm kadar 24 haftadan beri korkuyorum pat diye dogurcam diye valla 😁😁
Deletedmom_8 burcuyilmaz_19 son 63 ama kasın ortasında mı gelmek ister yoksa bekleyip Aralık basında mı gelir hiç bilmiyorum. Sanki hiç doğmayacak gibi geliyor bana 🥹 çok merak ediyorum nasıl bir karakteri var kime benzeyecek. Vakit geldikçe heyecanım da artıyor 🙉
12Kbra12_ Deletedmom_8 son 62 bizde 🥺ama haftasına göre ilerde gidiyor nasıl olur hic bilmiyorum Rabb’im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
burcuyilmaz_19 Deletedmom_8 Bende merak ediyorum kızım çok hareketli hic uyumuyoruz nerdeyse inşallah doguncada bu kadar hareketli bie çocuk olmaz 😁
NurrrH burcuyilmaz_19 son 74 🫠 Kasım sonu aralık ilk hafta gözüküyor ama kızım gibi oğlumda erken gelirse Kasım ortası bile olabilir 😂
burcuyilmaz_19 NurrrH kızlar erken gelir erkek gününü doldurur siye biliyorum ama inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🙏
Gunesligunler- burcuyilmaz_19 Uygulamaya göre son 81 ♥️ Güneş’imizin doğumuna artık plakaları sayıyoruz ☀️
burcuyilmaz_19 12Kbra12_ sizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bizimkide önden gidiyor biraz daha şimdiden 1 cm açılmam var 24 haftadan beri hemde ama ilerlemedi bizimkide ne zaman gelir Allah biliyoe korkutuyor sürekli aşağıda hissediyorum
1Ada1 burcuyilmaz_19 son 96 bulantı kusmalarım bitmedi soğuk algınlığı üstüne götüm yerden kalkmıyor🤣