Elizansmom Sinemkaya43 karnım çok sert oluyor taş gibi ayaklarıyla ya da poposu ile itiyor gibi aynı zamanda sancı da giriyor kıpırdayamıyorum o ağrı ile
Sinemkaya43 Elizansmom benimde karnım ara ara taş gibi oluyor sonra geçiyor. Sanırım kasılmam olsa anlamiyacam ya
Sinemkaya43 izobellaaa-_- ben plates topu almadım ve okadar pişmanımki almadığım için 😰 squat, merdiven inip çıkma hepsini yapıyorum bı plates yapmıyorum 🤪
Elizansmom Sinemkaya43 yatağın köşesine ucuna oturup zıpla Pilates topu gibi olmasa da uç kısmı da zıplatıyor 🤭
izobellaaa-_- Sinemkaya43 bende anlamadım da görümcem sağolsun ondan aldım şimdi onda vardı baya önce 😀 bakalım daha işe yarayacak mı
Sinemkaya43 Elizansmom Ayn ya dün gece ağlama noktasına geldim eşine neden doğuramıyorum diye sitem ediyordum 🤪
Elizansmom Sinemkaya43 yok canım yavaş yavaş oturup zıpla ne zararı olsun bana ne faydası oldu ne zararı 🤣
Asyahiraesra Sinemkaya43 servikal yetmezlik gelişmişti bende uzun süre progestan kullandım geçen hafta bıraktım Dr da riske atmak istemedi sanırım.. şükür bu haftayı gördük ama kendimi tasiyamiyorum artık doğsun istiyorum..