Sinemkaya43 Kızlar Saad"1 den beri sancım var regl sancısı böyle ayaklarıma vuruyor asla durmadı doğum sancısı gibi gelip gitmiyor sabahtandir uyuyamadım 🥺
fatmaa37demi5 Sinemkaya43 yazdığınızı okudum benim postuma da. Büyük ihtimalle bu yalanci sanci bana da çok defa oldu. Gerçek dogum sancısı bu kadar uzun olmuyor diye duydum
PapatiA Sinemkaya43 bende bılmıyorum ama bı vıdeoda izledim ılık duşta gecıyorsa yalancı sancıymış gecmıyorsa gerçek doğum sancısıymış
Sinemkaya43 Oznurozdemir şuan diz kapaklarım çok ağıriyor, nasıl tarif edeceğime şaşirdim karnımın alt kısmına sancı giriyor adet olunca sancı olur ya öyle ama asla durmuyor doğum sancısı gelip gider bu niye böyle anlmadim
Oznurozdemir Sinemkaya43 doğum sancısı gelip gitmesi lazımmış 10 dk bir 5 dk bir gibi. Sanırım normal ağrıdır. Benimde belim kopuyor iki saattir ama bişi yok
Sinemkaya43 Dilara9 uyumadan önce yoktu sabahtandir yatağın içinde kıvranıyordum kalktım ayağı evin içinde turluyorum nişanimda gelmişti acaba doğummu yapıyorum diye düşündüm 🥺
Sinemkaya43 Oznurozdemir bende herhalde doğuruyorumdur diye heycanlandım 🥺 karnımın alt bölgesine sanki ine batiyormuş gibi oluyor