Bnmv-1 fatmaa37demi5 mesaneme tekme yiyorum akşamdan beri tuvalete yatak atıcam en sonunda şimdide acıktım kalktım yemek yicem 😂
KayraVeAnnesi_06 fatmaa37demi5 👋🏼 Bende burdayım . Dün gece 5 de yatıp sabah 9 da kalktım hala ayaktayım ve uykum yok 🤷🏻♀️
fatmaa37demi5 Zeynep_imveAnnesi uykum da yok değil var ama sürekli hareketli olduğu için dalamiyorum uykuya😴
KayraVeAnnesi_06 fatmaa37demi5 Valla bende bilmiyorum herkes bu günlerin tadını çıkar diyor ama ben alıştırmasını yapıyor gibiyim Uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
fatmaa37demi5 KayraVeAnnesi_06 yani bunu çok duymuştum. Anneyi aslında doğumdan sonra olacak uykusuzluğa alışması için öncesinde böyle uykusuzluklar oluyomus
Oznurozdemir fatmaa37demi5 her gece böyleyim uyuyamıyorum.. kasılmalar bel ağrısı kasık ağrısı tam doğurucam herhalde diyorum sabah yine turp gibi kalkıyorum 😏 niye gece yoğunlaşıyo acaba 38+6
fatmaa37demi5 Oznurozdemir yani gerçekten hiç olmadığım kadar iyiyim. Maşallah diyim ama gelesi yok valla
Mellteml Son günler kaldıkça insanın uykusu gelmiyor. Bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum uyuyamıyorum. 😂 Sabahta uykusuzluktan perişan olmuş olarak kalkıyorum