Tugcecanan Tubisinbebisi https://www.babymall.com.tr/mamas-papas-strada-bebek-arabasi-2022-black-diamond-p-38239 Bu bizim aldığımız pusetini ekstra kendiniz alıyorsunuz takma aparatlarıyla beraber
Ligarbawood Tubisinbebisi ben 16. Haftamda almıştım iyi ki almışım şimdi ateş pahası oldular şu an 29 olduk 🤗
seyma9188 Tubisinbebisi 15 gün önce park beşiğini aldık.Önümüzdeki hafta da bebek arabasını alacağız.Puset aldık.Bebek giyim alışverişinin çoğunu hallettim çünkü gebelik ilerledikçe ayakta durma süresi azalıyor.1 ay önce 3 takım almıştım bu kadar yorulmadım.(24.haftadayım ayaklarım pert oluyor)) Mağazada kendimi kaybetmişim de 3 saat alışveriş yaptım 🤣🤣
Tubisinbebisi seyma9188 ben de böyle söylüyorum ama bazı kişiler arada bırakıyordu beni ama şimdi karar verdim alıcammm🤩
Annesininportakali53 Tubisinbebisi 18 de aldım şuan 30 haftalığım iki katı fiyatı var sadece bebek arabasi değil beşik ve tüm ihtiyaçları uyguna aldım başta erken dediler ama ben dinlemedim ücreti ödeyecek biziz iyi ki almışım aldığım hersey şuan iki katı fazla
Ozlm0916 Tubisinbebisi biz daha yeni aldık doğum yaptım 2 ay oldu ama bu kadar geç aldığıma pişmanım keşke hamileliğimi ögrendiğim zaman alsaydım o zaman ucuzdu şimdi 2 milyara aldık o zamandan 1 milyar felandı hemen hemen herşeye günlük zam geliyor bence hemen al ilerleyen zamanlara fiyatı uçacak
Tugcecanan Tubisinbebisi biz bundan indirimli aldık. Bebek arabası, puset ve oto koltuğunu 24 bine aldık hepsini aynı yerden tek seferde alınca ekstra indirim de yapmışlardı. Şu an iki katına denk geliyor almak istesek. BeSafe oto koltuğu da
KayraVeAnnesi_06 Summerwine Aynen gebeliğimi öğrendiğimden , aldığım zamana kadar iki kere zam gelince büyük parçaları erkenden aldım , iyiki de öyle yapmışım diyorum Herşey yolundaysa beklemek bana mantıksız geliyor ihtiyaç sonuçta eninde sonunda alınacak 🙏🏻🌸
Ozge Tubisinbebisi 12.haftamda aldım siyah renk aldım kıza da erkeğe de olur diye. İyi ki öyle yapmışım doğuma kadar 2 katına çıkmış fiyatı. 😔