Tubisinbebisi Merhabalar ben 23 haftalığım bebek arabasını şimdiden almayı düşünüyorum erken mi acaba ?
RabiaMirze Yani henüz cinsiyeti öğrenmeden almıstım 12. Haftamda ogrendim ben galiba 9. haftamda falan aldım 🥲 İyikide almısım 4 bine aldıgım arabam 6.500 olmuş bence beklenmemeli cokta sonuçta alınacak birşey 🥰
Eelliiff1234 RabiaMirze iyi cesaret almışsınız çok erken haftada almışsınız Allah korusun kötü bişey olsa gözünüzün önünde kalıcak o kötü olur insan her gördüğünde
1prensannesi__ Tubisinbebisi 23.haftamda almıştık iyikide almışım diyorum travel sistem aldım ben canım 2.500₺ şuan aynı model 4.000₺ olmuş git gide zam geliyor büyük ürünlerde erken almakta fayda var🙂
SahrasMom311216 Tubisinbebisi şey ben 8.haftamda almıştım 🫢 ne kadar erken o kadar iyi diye düşündüm arabasını beşiğini pusetini anakucağını kısacası kaba şeyleri baya bir erkenden almıştım gün geçtikçe pahalanıyor diye😅 iyiki öyle yapmışım şimdi fiyatlar hem uçmuş hemde onlar aradan çıkmış oldu. Bence sende daha fazla bekletme malum💸💸💸
ilknuribrahimbelis Tubisinbebisi bence erken değil çünkü biz geçen ay yoyko travel sistem bebek arabası aldık 4000₺di şuan 5 bin küsür olmuş her gün artıyor fiyatlar 🤗 erken alsaydık daha iyi olacakmış
Tubisinbebisi Summerwine herkes erkenden almış sanırım fiyatlardan dolayı bunu duyduğuma sevindim . Kafamdaki bebek arabasını hemen almalıyım 🤩
KayraVeAnnesi_06 Summerwine Aynen gebeliğimi öğrendiğimden , aldığım zamana kadar iki kere zam gelince büyük parçaları erkenden aldım , iyiki de öyle yapmışım diyorum Herşey yolundaysa beklemek bana mantıksız geliyor ihtiyaç sonuçta eninde sonunda alınacak 🙏🏻🌸
Hilal3425 Valla 6-7 haftalık flndı uyguna istediğim gibi bir şey bulunca hemen aldım iyiki de almışım alma etme diyenleri hiç umursamadım şimdi alsam 1000 TL daha fazla ödiyecektim
Tugcecanan Tubisinbebisi bende o civarlarda almıştım şu an 33+5. İyice araştırıp Aklınızda netleştirdiyseniz direk alın fiyatları sürekli artıyor. Mamas&papas strada aldım ben şu an indirimli fiyatı bile benim aldığım fiyattan yüksek 🥺