Gizem1994 Elifinannesiiiii çok sağolun sizin kavuşmaya az kalmış çok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah guzel bir kavuşma 🫶🤲🏻😍
Sumeyyeabdi Elifinannesiiiii 29+olduk cuma günü gittim doktora 32 haftalık olunca gel dedi kontrole Zam an cabuk geçti sanki 2.gebeliğim oğlumu krese götürüp getiriyorum tempolu geçiyor 🥰
Mlkrshn Sumeyyeabdi neden ayda bir değilde 32 olunca gelin denildi .ve altta. Muayene yapıldı mı size bende 29 haftalgm kontrole gideceğim merak ettim
Canay1 Sumeyyeabdi bende 20+3 üm kızım olacak Allah izin verirse sizinde beliniz ağrıyor mu ? Ve karnınız geriliyormuş gibi oluyor mu ?
aslidbd Elifinannesiiiii 36+6 bel ve siyatik ağrısından ölüyorum. Sol ve sağ tarafım çürüdüğü için günde 4 saat zor uyuyorum. Özellikle son 3-5 gündür çok sıkıntılardayım. Neyseki günümüzü aldık son 11 günümüz kaldı bizim💜☺️
Gmzekerr dreampreee ya bende aynı şekilde son adetimin ilk günü 18 ağustostu bizde şuan 5 haftalığız. Aşırı kasık ağrılarım oluyor normal mi sizde de oluyor mu
Emineo98 dreampreee Aynen bende 5+4 yarın kontrole gideceğim inşallaj keseyide görürüm kalp atışı nezaman çok zor beklemek heycan 😬
aslidbd Gamze2022 evet normal denemeyi çok istiyordum ama kendi rahatsızlığımdan dolayı riskli olduğu için zorunlu sezaryen olacağım