Btl_3438 Mervetnl yani net olmamakla birlikte yüzde seksen kızız 🥰 iki hafta sonra tekrar kontrolumüz var net soyliycek 🙂
yfundaa_ Gmzekerr Merhaba,geçen hafta gittiğimizde kesesini gördük yarın tekrar gideceğiz diğer tetkikler için belki o zaman duyarız 🤷♀️💖
Atefe Gzmslmz evet 31 de alıyorlar bende daha gitmedim.aynı ben.çok heyecanlıyım Oğlum oluyor inşaallah.sizin?
Gzmslmz Atefe benimde oglum oluyorr bu sene erkek senesi galibaa cok erkek var ayni tarihlerde 😍 28 inde gideceğim bakalim nst diyeceklermi
Nevin4141 TubaK92 benimde öyle 2 tane kalp atışını duyduktan sonra kaybettim suan keseyi gördüm nasıl ilerler bilmiyorum rabbim büyük 🤲🏻🤲🏻
Meyvem senel0163 normal doğum olacak inşallah o yüzden sezeryanı bilmiyorum canım ama ilk sezeryan olacaksa 39 a kadar duruyolar acil bi şey olmazsa
ldyarse Elifinannesiiiii 30 haftalık olduk bugün 😍 zaman hızlı geçti bu 2. Dönemde bundan sonra nasıl geçer bilmem
1Neseekokcen_ Mervetnl hayır miden bulanmasın bu ağırlar iyi boşver 😆bende hic bulanmadı ama ağırları cekiyorum önümde kusanlar ağlayanlar var korktum 😂