aslidbd eliz3 bir çeşit damar anomalisi beynimde ve kanama yapıyor. Yüksek basınç, ıkınma her an beyin kanaması ile sonuçlanmasına neden olabilir
Gmzekerr dreampreee ya bende aynı şekilde son adetimin ilk günü 18 ağustostu bizde şuan 5 haftalığız. Aşırı kasık ağrılarım oluyor normal mi sizde de oluyor mu
Ferahkabay Gmzekerr kasık ağrıların göbek deliği ağrıları normal sağlıkla almanız dileğiyle korkmayın
Nigarmoms Gmzekerr merhaba, benimde son adetimin ilk günü 18 ağustostu. Benimde kasık ve karın ağrım var doktor normal olduğunu söyledi yerleşmeye çalışıyor dedi. 🥰
tugcesoylemez Elifinannesiiiii 35+6 yız bizde ve hala ters pozisyondayız bekliyoruz bakalımm ☺️ Ne zamana kadar döner yada bundan sonra dönmez mi daha?
Edaa2506 Ben 8.haftadayım sanki hiç akmıyo zaman hem hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum hemde cinsiyetini öğrenmek için 😅❤️
Mervetnl Prens-07 15+3 mide şişkinliği ağrısı yanması ve gazdan ölüyorum bende kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki gazdan 😅 Hiç midem bulanmadı bir kere bile kusmadım bazen keşke bunlar olsaydıda bu ağrılar olmasaydı diyorum.
1Neseekokcen_ Mervetnl hayır miden bulanmasın bu ağırlar iyi boşver 😆bende hic bulanmadı ama ağırları cekiyorum önümde kusanlar ağlayanlar var korktum 😂