KayraVeAnnesi_06 O1gencanne Doğrudur sizin heyecanınız bekleyişiniz bizden çok daha farklı inşallah çabucak geçer ve miniğinize kavuşursunuz 🙏🏻🌸
JaleTogrul KayraVeAnnesi_06 Amin tesekkur ederim sizde ssg salim bu gunleri gorun ve kavusun insallah😍
mavininhertonuu KayraVeAnnesi_06 Bizimde son 95 ama aylardır 3 ay varmış gibi ya 3 aydan bi düşemedik Aralık ayına ışınlanmak istiyorum mümkün mü 😅
KayraVeAnnesi_06 mavininhertonuu Benim için çok çabuk geçiyor gibi hatta eksiklerim var . Sanki yetişmeyecek gibi geliyor 🤷🏻♀️🥹
Melek1dzr bsra-25 Bende seninle ayniyim son 88 rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
mavininhertonuu KayraVeAnnesi_06 Ya ne güzel hızlı geçiyorsa ben artık ha geldi ha gelecek demek istiyorum 🤦🏻♀️ yetişir inşallah stres yapma zaman çok 🌸
KayraVeAnnesi_06 Betul2626 Evet az varmış , sizinde ikili sayılara birşey kalmamış Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻🌸
KayraVeAnnesi_06 gozdeileri Bizde 98 olduk an itibariyle , şimdide sizin ikili sayılara geçişinizi kutlayalım 🎉🎊 Sağlıklı zamanında kucağımıza alalım , inşallah 🙏🏻