Taricat KayraVeAnnesi_06 benimde son 99 😬 ama sezeryan olacağı için daha erken olacak tabii . Vakit gittikçe daralıyor vakit daraldikca icim de daralıyor zor oturup kalkıyorum iş yapmak vs eziyet olmaya başladı geceleri desen uyku yok 😬
KayraVeAnnesi_06 Taricat Allah nasip kısmet ederse normal düşünüyorum 🙏🏻 İşlerimi elimden geldiğince yapıyorum ama kendimi ne zaman iyi hissedersem günüm günümü tutmuyor . Uyku bende de yok dün gece 5 de yattım sabah 9 da kalktım hala ayaktayım 🫢👋🏼
Taricat KayraVeAnnesi_06 Allah yardımcımız olsun vallahi zor işler 😬 yeterbki sağ salim kucağımıza almak nasip olsun da bir şekilde halloluyor iş güç ☺️🤲🏻
KayraVeAnnesi_06 bir_pasa_annesi Yaaa az kalmış ne güzel , sağsağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim 🙏🏻🐣
KayraVeAnnesi_06 Rabia49 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah , biz daha başındayız sizin daha az kalmış 🙏🏻🌸
TeoMom KayraVeAnnesi_06 Bizim de son 86 ama Sezeryan olacağı için 10-15 gün erken doğsa son 70 diyelim gitsin 😂
KayraVeAnnesi_06 TeoMom Evet biz ikili sayılara yeni giriş yaptık , sizin az kalmış Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻👶🏻
TeoMom KayraVeAnnesi_06 Geçiyor bir şekilde vakit canım ben de 99 u çok bekledim üzerinden 2 hafta geçmiş bile 😍
O1gencanne KayraVeAnnesi_06 sen ıkılı sayılara gectın ya tekliye geçenler🥹🤔🫣😮💨(bu perşembe gun alıcam bakalım son kaç gunum kalmış🫢)
KayraVeAnnesi_06 O1gencanne Çok az kalmış heyecanlı bir bekleyiş , hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah 🙏🏻🐣
KayraVeAnnesi_06 O1gencanne Doğrudur sizin heyecanınız bekleyişiniz bizden çok daha farklı inşallah çabucak geçer ve miniğinize kavuşursunuz 🙏🏻🌸