ulkuhandhm 68selda06 24 yaşındayım ilk hamileliğim son günlerim 39.1 haftalık çok güzel bi hamilelik geçirdim hamile olduğumu hissetmedim desem yeridir baştan sona kadar hala da öyle inşallah doğduktan sonrada çok güzel bi şekilde ilerleriz 🥰
Svly_smh 32 yaşındayım ilk hamileliğim 21 yaşında oldu Buda ikinci hamileliğim uzun aradan sonra çok farklı ikisi birbirinden
Sahranr 68selda06 22 yaşımda hamileydim şuan 23 yaşına girdim ilk hamileligim birde kimyasal yaşadım başta
muallimehanimmom5 68selda06 32 yaşıma yeni girdim 19 haftalık hamileyim bu Allah nasip ederse 2. Bebeğim İlk bebeğimide 31 yaşında doğurdum su an 10 buçuk aylık o
Zumraninannesi06 68selda06 23 yaşına giricem doğum yaptığımda nasipse 23 yaşımın en güzel hediyesi olacak kızım Rabbim nasip ederse. İlk evladım 🫶🏻♥️ 29+5 :))
Turana_20 68selda06 yasim 26 bir kizim var 2 yasina az kaldi simdi ikinci hamileligim cinsiyyetini bilmiyorum kendini sakliyor saglikli gelsinde cinsiyyetinin onemi yok
MerveTstn 25 yaşındayım ilk gebeliğim, aslında fiziki olarak rahat geçiriyorum ama mental olarak çöküşe girdim hiç birşeyden keyif alamıyorum herşeyi üstüme alınıp kafaya takıyorum herkes üstüme geliyo sanıyorum, sizce hamileliğin verdiği birşey mi
Nsvxgxh Enyenianne merhaba öncelikle geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım 7 haftalık kalbi durdu şu an 12+2 günlük hamileyim aynı duyguları bende yaşıyorum her doktor kontrolünde kendi kendime kuruntu yapıyorum☹️ Artık düşünmemeye çalışıyorum. Piskolojikmen baya yıprandım rabbim sag sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Leo2020 Yaa yazanların çoğunun daha kendinin bebek olması 🥰29 yaşındayım kendimi yaşlı hissettim. Kızlar ne erken başlamışsınız hayata öyle. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏻