Esraraz 68selda06 28 yaşındayım 37 hft hamileyim 26 yaşımda ilk gebeliğimdi ve oğlum çok şükür sağlıklı yanımda 🥰 kızımızı bekliyoruz şimdi de
TeoMom 68selda06 31 yaşındayım 2. Hamileliğim ama ilkini erken doğumla kaybettim inşallah bu sefer sağ Salim dopurabilim aslında zor bir hamilelik değildi aksine çok da güzel ve rahat geçiyor ama erken doğum korkusundan kendime zehir ediyorum bazen 🙈
Rumukcum 68selda06 25 yaşındayım ilk hamileliğim çok heyecanlıyım :)) aynı zamanda üniversiteye de başlıyorum dualarınızı beklerim🌸
gsmgr mchtesr ben de 32 yaşındayım. İlk gebeliğimin kalp atışını duyamadık kürtaj oldum. Bu sağlıklı maşallah. Sizin hamilelik nasıl geçiyor
Gul61emn 33 yaşındayım Şuan 25+3 le ikinci gebeliğim ☺️5 yıl öncesinde oğlumda nasıl geçirdiysem hamileliği kızımda da aynı fark yok ☺️
Dlrege 68selda06 25 yasındayım 2. Hamileliğim bir oğlum var binlerce şükür bu hamileliğim bir tık zor gibi ama bunada şükür🤲🏻❤️
Elifsahin93- 68selda06 İlk oğlum 10 ikinci 8.5 yaşında. Şuan 29 yaşındayım 30 haftalık ikiz kizlarimi bekliyorum. Ve inanılmaz zor geçiyor.
Wonderwoman08 68selda06 slm 31 yaş benim de totalde 4. Gebeliğim. 3bucuk yaşında 1 ogluşum var. 1kimyasal bir de ektopik gebelik geçirdim. 8haftalik hamileyim. Rabbım hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin inşallah kuzucuklarimiza🙏🙏
Elizansmom Gamze2022 gelesi yok 😄 bu akşam acile gidip nst girmek istiyorum yatış verip suni sancı verselerde kabulüm artık yeter 🤭