izobellaaa-_- mhrmom yaa çabuk darısı bana valla gına geldi bebeği merak ediyorum kendimi artık rahat hissetmek istiyorum 10 kilo fazlam var kurtulmak istiyorum kendime gelmek istiyorum of neler neler istiyorum yaaa😀😀😂😂
Seymaaaaaaaaaaaaa Ay aman öyle de böyle de gelecek az kaldı zatwn uygulamaya göre 9 gün kaldı sabah dedim kendi kendime bari şu 9 günü güzelce dinlenerek geçir zaten gelecek ha geç ha erken son günlerin 😂
izobellaaa-_- Seymaaaaaaaaaaaaa evet canımm birazdan bizde 9 olacağız da işte ne bilim sabırsızlanıyorum aslında biliyorum zor günler gelecek hayat yeniden başlayacak bizim için😀
izobellaaa-_- Oznurozdemir genel olarak fark etmiyormuş öyle diyorlar 😀😀 ama sağlıklı yine de yiyelim
mhrmom hayirlisi06 hiçbir şey yapmadım 😁hatta ablam kızardı bana “sen nasıl doğuracan hep yatıyon, doğumun zor olur” diye🤣 gayette güzel oldu 🤭🤩
izobellaaa-_- mhrmom bende hiç birşey yapmıyorum hep yatış ve artık kilo veriyorum anlamadım gitti bugün yemeğe başladım o yüzden sordum 😀😂
fatmaa37demi5 izobellaaa-_- yani aynen en azından zararı yok dogal seker ihtiyacımı karşılamış oluyor 😅
Nare09 izobellaaa-_- fatmaa37demi5 Valla ikinizin doğumunu sanki en çok ben bekliyorum gibi kızlar 😅 postlarda denk geliyorum size hep. Umarım ikinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi 🤲🏽ve buraya ben de doğurdum diye post açarsınız🤍
izobellaaa-_- Elizansmom kaçıncı hafta benim de 3100 doktor son bir buçuk hafta kilo almamış dedi üzüldüm niraz açıkcası ama normal olacağı içinde az çok rahtladım
Oznurozdemir izobellaaa-_- ay ne bilim ya burda bi kadın yazmıştı ananas yedim ertesi gün doğurdum diye 😅 fakirin umudu ekmeğidir
izobellaaa-_- Nare09 aminnnnn canım evet bazı arkadaşlar bekliyormuş sende bugün dahil oldun valla inş güzel pozitif bir doğum ile buraya geliriz cümlemize amin🥰🥰🙏🙏🙏🙏🧿
Nare09 fatmaa37demi5 tabi en güzeli kendi sancınla doğurman diyor hep tecrübe edenler. Umarım hepimize kolay doğum nasip olur 🤲🏽
izobellaaa-_- seyda53 yok tam tersini duydum rahim ağzını yumuşatıyor diye ama doktoruma pazartesi sorayım