izobellaaa-_- Kızlar hurma, ananas yiyorum korunmasız ilişki yaşıyorum hergün mümkün olduğu sürece (hamilelik de işkence 😂) bunlar cidden işe yarıyor mu yoksa bebeğin ne zaman isterse o gün geleceğinden mi doktorum normal doğum dedi ?
mhrmom izobellaaa-_- valla ne zaman gelmek isterse o zaman gelir😁 ben 38+5′te doğurdum, darısı başına inşaallah 🌺
Elizansmom izobellaaa-_- 7 adet yiyorum, ananasta yedim şimdide ananas suyu içiyorum her şey okey ama tık yok (40+4 oluyoruz gece) 🤭
Yagmur2712 Sevensevilen başla artık yedim diye doğuma gitmiyorsun merak etme :) bende 37+3’üm 36 dan beri yiyorum. Hiçbir doğum belirtisi yok. O açılmanın hızlı olmasını sağlıyor anladığım kadarıyla. Yiyorum bakalım.
izobellaaa-_- mhrmom inşallahhh canım hiç bir belirti yok dünden önce doğuracağım sanıyordum sabaha turp gibi kalktım bi anda mı oluyor 😀
mhrmom izobellaaa-_- hayır tabiki😁 bir hafta öncesinden regl sancısı gibi sancılarım oluyordu sürekli ve en son nişan gelmesi ile arttı sancılar. Bu arada sabah geldi nişanım, gece 3 doğdu 😊🤩
fatmaa37demi5 izobellaaa-_- yani aynen en azından zararı yok dogal seker ihtiyacımı karşılamış oluyor 😅
Seymaaaaaaaaaaaaa Bende 38+5 ne kasılma ne sancı bi şey yok nişanım bir hafta önce de geldi nişandan sonra anam sen bi enerjik bi neşeli dünyanın işini yapıyorum yok bebek yerinden kalkmıyor bile 🤦♀️ Gelsin artık valla özledim görmeden yaaaaa 💜 ama şey magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum acaba onun bi etkisi olabile mi kasılma engelleme gibi ?
izobellaaa-_- Seymaaaaaaaaaaaaa benim hiç birşeyim yok hiç bir şeyde kullanmıyorum kan hapı hariç sanmıyorum valla değişir mi artık bünyeden bünye ye 😂
hayirlisi06 Elizansmom bebeğinz kac kilo o zaman a kadar çok kilo alacak normal yapamam diye korkiyurm
hayirlisi06 izobellaaa-_- aynıyız of bebeğin kilolo dedi Dr böyle giderse doğum şeklini tekrar konuşuruz dedi ve sancı falan yok ilişki bizde fazla yok malum 9 senelik evlilik gerginlik çekemem bu halde 🤣 merdiven inip çıkıyorum ama bugün sinirden hiç bir şey yapmadım akşama kadar yattım Çook hafif Bel ağrısı var
izobellaaa-_- hayirlisi06 bizim de tam tersi 38+3 de bebek 3100 de kalmış bir buçuk hafta kilo almamış maalesef bebeğim 🥰🥹 şaşırdım
izobellaaa-_- mhrmom yaa çabuk darısı bana valla gına geldi bebeği merak ediyorum kendimi artık rahat hissetmek istiyorum 10 kilo fazlam var kurtulmak istiyorum kendime gelmek istiyorum of neler neler istiyorum yaaa😀😀😂😂
mhrmom hayirlisi06 hiçbir şey yapmadım 😁hatta ablam kızardı bana “sen nasıl doğuracan hep yatıyon, doğumun zor olur” diye🤣 gayette güzel oldu 🤭🤩