Tugce38 1 büyük bardak süt iç ben de 39 haftamdayim hala cekiyorum gece uykusuna geçmeden 1 büyük bardak sütle çözümünü buldum

Buuz gibi soğuk suyla yıkıyorum 🙄

Magnezyum iyi geliyordu bana, doktorunuza danisabilirsiniz

Ben soğuk suyla yıkıyorum sonra da at kılı fırçasıyla fırçalıyorum kan akışını sağladığı için rahatlatıyor.

Tugce38 bende de oluyordu. Magnezyum hapıyla çok şükür geçiyor 🙂

Merhabalar, öncelikle çok zor bir süreç huzursuz bacak benim annemde kendini bildi bileli var ilaç kullanıyo bendede hamilelik le beraber çıktı. Doktoruma söyledim magnezyum ve kan ilacı kullanıyorum Bi süre kullandım ama daha fazla arttığını gördüm kendi kendi me bıraktım ilacı.. Uyuyamadığınız bacağım tuttuğu zaman bacaklarıma çok sıcak su sonra Bi anda buz gibi su tutuyorum bu çok iyi geliyo şok etkisi yapıyo.. Allah sabır versin çok zor yaşayan bilir bunu. 37 haftadan selamlar 🌹

Tugce38 sen yine de doktorunla bir görüş belki yeterli gelmiyordur 😌

20 gün sonra

Tugce38 belirtisi nedir bunun 2 gündür sol alt baldirim yanıyor mu sızlıyor mu anlamadım yürüyünce iyi ama uzaninca bi yanma bi agri geliyor

Tugce38 bende çok kötü oluyordum sonra doktorum magnezyum takviyesi verdi çok iyi geldi o bana

Tugce38 hzuursuz bacak sendromu hamıelelerde cok sık gorulen bır sey 31. Haftamdayım rahat hamıellık gecırdım ama 29. Haftadan sonra ugak tefek agrılar basladı kalsıyım ıcıyorum magnezyum ıcıyorum süt yogurt ne varsa ıcıyorum ama gun ıcınde hıc bır sıkımtı yok gece yataga gırınce cınnet gecıresım gelıyor cunku zor uyuyon bırıyım hal boyle olunca sabahlıyorum resmen ya🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Tugce38 ya bacak değilde benim sağ ve sol basen, kalça ağrısı uyutmuyor 😖 neden oluyor bilen var mi

Cgdm34 evet bende hamilelik de oluyo sadece normal yasantımda cok yorulursam oluyo ama hiç uyutmuyo

miraninannesi_ yürüyüs yapmaya korkar oldum hamilelik ten ötürü ansızın ayagıma bacagıma. Kramp giriyo aglasam gülsem bilemiyorm😅