Esku Dahayeni1 hepimize canım bende 28 inde transfer olucam tahmini inşaAllah bebeğim tutunursa mayıs annesi olucam amin 🥹😍
betulebrar61 Dahayeni1 geçen hafta gttim çok küçük dedi haftaya Perşembe gidicem 7+2 olucam ozaman bakicaz inşallah
betulebrar61 Dahayeni1 09 Ağustos adet tarihim. 3 +5 Ken öğrendim idrar testi ile sonra kan verdim öyle
betulebrar61 Dahayeni1 ben 5+2 iken gttim 15 gün sonra gel dedi işte Perşembe Allah izin verirse kalp atışını duyucam canm
betulebrar61 Esku insallahhhhh bol bol dua ederim rabbim gönlüne göre versin inşallah ,🤲🏻 güzel haberlerini bekliyoruz
Esku betulebrar61 çok sağol canım adım Esin dualarınızda unutmayın benide çok heyecanlıyım stresliyim 🥹
betulebrar61 Dahayeni1 gerçekten öyle hamile olmak istersin beklersin hamile kalırsın bu sefer cinsiyet☺️🥰 düşünmekten heder olucaz
1ilyda-61 İnşallahh mayıss anneleri oluruz 5+2 de gittim keseyi gördük kalp atışı için küçük dedi doktor inşallah 10 gün sonra minik kalbini duyarız🤲🏼🦋
betulebrar61 Esku stres yapma iyi düşün hep sende duanı et özellikle sabah ezaninda okunurken yap duaları inşallah olucak😘 stres yapma iyi degl