Ebrumarbling Benim ilk bebegime doktor 34.haftada donmez sezeryana hazir ol dedi ve 38.haftada sancimi bile beklemeden sezeryana aldi suan sanci nedir bilmiyorum bile hala dusunurum bekletseydi doner miydi diye 😒😒
Seyma18 HakanDuyguGl bizimde 29da donmemisti 32de gidince dönmüştü cnm gitmeden o akşam secde pozisyonunda kalmıştım bı sure etki etmiş olabilir
Tuanna HakanDuyguGl 32. Haftam bitti bugün kontrolüm vardı.Popo aşağıdaymış yine . 25.haftadan bugüne dönmedi canım😕. Hayırlısı artık 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Neroizm HakanDuyguGl bebeklerin yuzde 90ı son haftalarinda doner. Sizin daha cok erken bunlari dusunup endiselenmek icin.
Rumeysaylz HakanDuyguGl Daha erken canım genelde 28. Hafta civarı almaya başlıyorlarmış o pozisyonu 35 haftalık olacağım benimki hala makat geliş duruyor bekliyorum dönmsini hayırlısı bakalım 🙃
Bos HakanDuyguGl 26da makat gelişti 28de dönmüştü, bende bir mutluluk ama doktor " oo bu daha çok geri ters döner sonra geri baş aşağı olur. " dedi :)
HakanDuyguGl Bos güzel haber bu o zaman cnm bu gune kadar doktorum pozundayım dememıatı ondan telaş yaptın
Hgemr Benim 26.haftada dönmüştü ama dünkü kontrolde öğrendim ki pozisyon değiştirmiş şu anda yan duruyor 🤷🏼♀️ doktor son ana kadar pozisyon değiştiren bebekler var,bekleyip göreceğiz dedi 😳
Busrasahin7714 HakanDuyguGl cok erken bunu düşünmek için. Daha bebegin 16 haftasi var. Kac kere doner allah bilir. İki gun arayla ultrasona girdim bebek bir asagida bir yukaridaydi. Ki ben nerdeyse 34 haftaligim
HakanDuyguGl Busrasahin7714 iyi o zaman cnm rahatladım ☺️ Hep kasıklarımda baskı var genelde benım kı Ayakları asagıda rahıme vuruyor acıyor
HaticeNur Daha çok erken böyle telâşlara kapılmamış için dönebilir de banada kmilk hamileliğimde dönüyor son haftalarda mutlaka döner dedi dönmedi hiç ama hep tersti ki zaten problemli bi hamilelik geçirdiğim için dönsede sezeryan olacaktim zaten erken doğum yaptım oda sürekli dr kontrollerinde oldum halde 8 aylık doğdu yoksa daha 7 ye yeni girmiştim olucaktı dr kontrolünde beklettiler ikinciye hamileyim insallah bu öyle olmaz