Bahar11mucize HakanDuyguGl benimde aynı canım 27 haftalığım makat gelişi banada döner dedi ama hala tepikleri kasıklarımda hissediyorum inşallah dönerler 😌😣
Esra___ HakanDuyguGl benim de 18.haftadan beri makat gelişte en son 31de gittim dönmemiş 🤦🏻♀️ Doktorum illa döner dedi salı günü 35.haftaya giriyorum kontrolüm var bakalım döndü mü
Babies16 HakanDuyguGl iyid ezaten 29 dan sonra donmesi beklenir bebeklerin.bunu simdiden konusmak icin cok erkenn
HakanDuyguGl Hafizeipek doktor asagıda ayakları dıyınce döner dımı dedım yüzden 90 dıyınce telaş yaptım
HakanDuyguGl Babies16 bende bılmıyorum doktorlar ne zaman dıyor ama benım kı bugun edın ayakları asagıda dıye
Melikedrsn HakanDuyguGl benim 33 te dönmüştü endişelenme zaten 30 dan sonra bekliyo doktorlar dönmesini :) döner inşallah 🙏🏻
ozgul23 HakanDuyguGl kırk takla atar daha o. İki haftada bir kontrolum her seferinde farklı bir pozisyonda .
Pamukdeniz HakanDuyguGl her akşam karanlıkta kasıklarına doğru telefon flaşı tut saat yönünde asagıya doğru indir bebegin tepkilerini göreceksin zaten be bas geliş pozisyonu alacak 😍👍🏻 33. Hafta aldık biz bu şekilde