deletedmom947 ben aç karna gidicem kan vericem daha sonra yemek yiyip kan vericem. Açlık tokluk sınırına göre değerlendirecek. Şeker yüklemesinde aç kan veriyorsun sonra 75 gr şeker içeren gazoz gibi bişey içiyosun (tadı kötü değil elmalısı falan var) kutu kola gibi 330 ml. Bunu içtikten 1 saat sonra yine kan veriyorsun canım.
Şeker Yüklemesi 🍬🍭
deletedmom947 benide saglik ocagina doktorum yonlendirdi bende bilmiyordum tetenoz asisinida saglik ocagi yapiyor bilmiyorum parayla ilgisi evet yok ama herkez farkli birsey soyleyince kendimi kobay gibi hissediyorum bazen🙈🐣
Albatros3501 o zaman açlık tokluk şekerine bakılması için ayrı, şeker yüklemesi için ayrı bi gün gitmek gerekiyor sanırım
Calasun evet tetanoz aşısı bende yaptırdım hatta şimdi 2. dozunu yaptıracağım ama şeker yüklemesinden felan bahsetmidiler buradaki sağlık ocağında
deletedmom947 ya saçma sapan duyumlara kapatın kulaklarınızı şeker hastalığı riski olan gebelere yaptırılması zorunlu çocuğun sağlıklı gelişimi için.şeker yüklemesinden şeker hastası olunur mu yaaa sen dinleme onları canım 😂😂verilen glikoz un değere yediğin 3 dilim tatlıyla el değer bn hamilelikte o kadar tatlı yiyorum ki o zaman benim çocuğum şeker hastası 😂😂😂😂😂😂😂
ilkim19 bence ortalığı karıştıran hep Canan Karatay🙄
deletedmom947 frenleyemiyorum ışte 🙄 hele torkunun bayılıyorum kavonoz kavonoz tuketiyorum 😅😅34teyim 10 kilo aldım 😝😝
1prensesannesi iyi almışsın canım fazla değil kesinlikle. Yediğin çikolatalar nereye gidiyor😂🤪
deletedmom947 son aylar korkuyorum ins çok almam da 😅😅
1prensesannesi bende son aylardan çok korkuyorum şuan aldığım kilo normal ama son zamanlarda inşallah sapıtmam😂
Benim doktorum aç karna ve tok karna kan tahlili yaparak ölçeceğiz, şeker yüklemesine gerek yok dedi. Başka bi Hamile arkadaşımın doktoru da bu şekilde ölçmüş. Bence doktoruna bu yöntemle baktırmak istediğini söyle. Şeker yüklemesinin negatif yönlerinden dolayı artık kimse yapmak taraftarı değil.