Gulsumyaman 1erkekkannesiiii cok zorlamıyo biraz mide bulantısı oluyo tatlı oldugu icin amw dayanılmıcak kadar degildi bende korkmayın 😊
HanifeAhmet 1erkekkannesiiii tam olarak öyle oluyor gerçekten 3 kere 1 saat arayla kan alıyorlar ilk kandan sonra eczaneden şekeri alıyorsun içiyorsun tam ilk verdiğin kandan tam bir saat sonra tekrar kan veriyorsun bir saat sonra tekrar bana su bile içme eğer durabilirsen dediler tansiyonum düştü gözüm karardı çok kötüydü benim için çünkü benimde açlığa hiç tahammülüm yok o yüzden kötüydü çok zor bir şey değil aslında 🤭🤭
1erkekkannesiiii HanifeAhmet ben şeker yüklemeden daha cok aç kalmaktan korktum açıkçası 😂 sabah bile çok aç uyanıyorum o derece. O yüzden beni kan ala ala aç bırakacaklar diye korktum cidden öyleymiş 😅 neyse hepsi bebiş için
Celiktss Şekerli sıvıyı içtikten sonra hiç bişey yiyip içme. Su bile.. sigarayı saymıyorum zaten.. Ben baygınlık geçirmişim, su verirsek testini iptal ederiz su vermeyelim dediler o haldeyken bile.
1erkekkannesiiii HanifeAhmet benim de tek kafama taktığım o oldu 😂 bazıları 4 saat aç duruyorsun deyince korktum açıkçası düşer bayılırım 🥹😅
HanifeAhmet akademisyenan18 önce iki tüp kan gittiğinizde alıyorlar direk sonra eczaneye gidip şeker içeceği alıyorsunuz içiyorsunuz bir saat sonra tekrar kan alınıyor ama o içeceği içtikten sonra bir saat değil ilk kan alındıktan sonra yani kan verdiğiniz saati baz alıyorsunuz bir saat sonra tekrar kan