AslanBebeginAnnesi Senem_11 bende de geçen haftadan beri var yani 32. haftadan beri😵💫 yapcak bişey yok dayanacağız canım
Senem_11 AslanBebeginAnnesi evet mecbur dayanıyoruz az kaldı diye teselli ediyorum artık kendimi gercı daha 30 haftalıgım ama 😊
Senem_11 Tubacngl ben parol ıctım mecbur ama fayda etmedi unutmaya Calısıyorum ıs yaparak Baska bısey fayda etmiyor zaten baslarda olmustu benim sıcak havlu koyuyordum ama sımdı koyamıyorum onu da
Tubacngl Senem_11 Her gün olduğu için parol pek iyi olmaz bence ayakta iş yapınca iyi geliyo banada ama sürekli de ayakta olunmuyo 😊
Senem_11 Tubacngl kız biz senle aynıyız ınan ki bende ayakta olunca daha rahatım hatta kek yaptım bilerek vakit gecsin diye oturmaya basladım nasıl sızlıyor suanda sınırden guluyorum artık 😂
Senem_11 Tubacngl aynen oyle oluyor da ne bilim artık bende sasırdım ne yapacagım sıkıntıdan tullerı atıyorum makineye 😂
Blossoomm Senem_11 benim de öyle canım ben bi çözüm bulamadım bebeğim hep sağda ve oraya baskı yapıyor ayakta çok hissetmşyorum ama oturunca acayıp batıyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bunları unuturuz inşAllah
Senem_11 Blossoomm ınsallah canim ınsallah aynı bende ayakta o kadar degil ama oturup yatınca sızlıyor artık