Nus_12 Pamuk55 bende dışarı çıkardım doktor pazartesi doğuma Alrz diyince büyük ihtimal o yüzden oturuyorum ama oturunca ağrım oluyor sanki markete falan çıksam bişey alasmda gelmiyor
Pamuk55 fs2015 hiç biyerim ağrımıyo sancim yok duygu ne yürümek ne spuat yapmak istiyorum çünkü yaptım da noldu okadar moralim bozuk ki şuan 😑ağlamak istiyorum
ElifYade 39+5 iz .Tık yok. Ne nişanım geldi ne suyum geldi. Ne de sancım var🙄 haftalık kontrole gidiyoruz. Doktor beni görünce gülüyor artık. Doğurcağın yok galiba senin diyor 😂 bekliyoruz 😏
SmyyeeA Pamuk55 teşekkür ederim tabiki nerden ne ağrı olacağı belli olmuyor acaba sancı nasıl olacak yapabilecek miyim diye düşünmeden de edemiyorum
Pamuk55 SmyyeeA aynıyız gündüz korkmuyom gece olunca bir korku giriyo içime mantıksız farkındayım ama nasıl doğurdum diyom kendi kendime korkuyom hem hem hemen gelsin istiyom
zeynepkk Pamuk55 38+3 ne ağrı var ne gelen ne gideenn.. Hatta aşağıda bile hissetmiyorum göbeğimde hiç düşmedi 🫢 galiba çıkmıcak benimki😁
Pamuk55 zeynepkk 38+6 bugün yarın 39 olcak hala midemde hatta boğazıma doğru geliyo😂benimde öyle yani
Xaliq Pamuk55 merhaba abla miden bulanıyorsa ne yiyip ne içiyorsun?aynı durum bemdede var ben bişey yiyemediyim için çoçuk zayf kalmış
Pamuk55 SmyyeeA Aminn valla çok kotuyum artık elim kolum kalkmiyo iki gündür yemek yapmıyorum bugün yapayım diyorum ama hala içimden gelmiyo depresyona girdim zaar😑🤧
SmyyeeA Pamuk55 yok canım topla kendini bebişinde hissediyor sonuçta annesi yazık bak sonra hiç gelmez 😅🥲 Fazla düşününce iyi olmuyor kendine meşguliyet bulman daha iyi
Pamuk55 SmyyeeA duygu durumum çok değişiyor canım çok yoruldum birde duygusal anlamda ailevi şeyler oluyo insan napacagini bilemiyo hersey üstüne geliyo
Elf_28_34 fatmaa37demi5 valla banada oyle geliyor sanki hep karnım buyuktu bundan sonrada böyle devam edicek gibi hep hamileymisim gibi😅
Zelihaemir fatmaa37demi5 ay geçen de konuşmuştuk sende mi daha doğuramadın kız 😂 bende bende bende 39+0 ız an itibari ile
Zeynep_Alya03 Zelihaemir benımde 39 oldu bugun bende de tık yok😊doktor dogumu kovalıcaz galıba bıraz dıyo😂