Pamuk55 Kızlar gününüz nasıl geciyo gelsin diye biseyler yapiyomusunuz yoksa benim gibi yiyip içip yatiyomusunuz🤭
Nus_12 Pamuk55 dün kontrole gttim pzartesi doğuma alinacagim büyük ihtimal.bugun eşim annesine yemeğe gitti bende dinleniyorum iş vs de yapmadm oturuyorum heycan vs hepsi var 39+5
Zelihaemir fatmaa37demi5 ay geçen de konuşmuştuk sende mi daha doğuramadın kız 😂 bende bende bende 39+0 ız an itibari ile
Elf_28_34 fatmaa37demi5 valla banada oyle geliyor sanki hep karnım buyuktu bundan sonrada böyle devam edicek gibi hep hamileymisim gibi😅
Pamuk55 Nus_12 eşim işte bende you tüberküloz tan yasak elma izliyom valla hiç biseey yapmak gelmiyo içimden. İnşallah kolay bir dogum olur acısız ağrısız 🥰
Nesibenur Nus_12 doktor ne dedi sezaryen mı olacaksın bende aynı 39+4 benim de çarşamba gideceğim doktora
fatmaa37demi5 Nus_12 ya işin şakası tabi ama yalancı sancılar dışında hiçbir belirti olmayınca insan böyle bekliyor sadece
Pamuk55 Fadimk zaten o insanın canını sıkıyor biseyler yapiyosun aynı bence çok yüklenmeyelim ya kendileri isteyince geliyorlar bunlar😁
aryadamla Yiyip içip yatıyorum valla, gezmeye gidicektim gidemedim moralim bozuldu ağladım sızladım, bi de çok duygusallaştım sanki her şeye ağlayasım geliyo🤣
Nus_12 Pamuk55 bende dışarı çıkardım doktor pazartesi doğuma Alrz diyince büyük ihtimal o yüzden oturuyorum ama oturunca ağrım oluyor sanki markete falan çıksam bişey alasmda gelmiyor
Nus_12 fatmaa37demi5 hayrlisi olsun sağlıkla gelsinler de pazartesiye kadar da dursam iyi olur doktoruma denk gelmem icin
SmyyeeA 39a bugün girdik ama ne yalancı sancı ne bişey sadece bu hafta hep sağ kalçam ağrıdı o çok zorladı beni yürüyeyim diyorum onun yüzünden yürüyemiyorum da ne yapacaz bilmem hayırlısıyla gelsinler 🥰
Pamuk55 SmyyeeA geçmiş olsun sağ bacağım takiliyo benim de yürürken arada oluyo öyle şeyler demekki 😊
SmyyeeA Pamuk55 teşekkür ederim tabiki nerden ne ağrı olacağı belli olmuyor acaba sancı nasıl olacak yapabilecek miyim diye düşünmeden de edemiyorum