Songulll46____28 00ayae96 benim kuzenim geçen yıl tüp bebekle ikiz bebeklerini dünyaya getirdi sezeryanla 1 ay önce de 3. Bebeğini biraz zor ama risk yok diye biliyorum seninki daha büyük ona göre yani bence için rahat olsun aralarında 11 ay var kardeşlerin 1 yaş bile değil
cahillesohbetikestim 00ayae96 oğlum 8 aylık ve ben 3 aylık gebeyim söyleyeceklerim bu kadar 😁 Doktorum arasının az olduğunu ama çok büyük bir sıkıntı olmayacağını söyledi inşallah sağsalim atlatırız.🥰💙
Nur2031 Benim de 2.oglum 10 aylık ve ben 26 haftalık kızıma hamileyim .ilk oğlumda 3 yaşında . 3. Bebişim supriz oldu iyikide oldu 😍 Bende çok sıkıntı ediyordum doktorum seni ben diktim hiçbir şey olmaz dedi sezeryan dikislerine dedi .Çok şükür 26 . haftadayim ve hiçzorluk yaşamıyorum .
Bebekdelisi 00ayae96 canım benımkı tüp dr 9 ay en ez 1 sene beklemek daha ıyı dedı yaşımda var tabı ona gore atıldı korkma allahımın dediği olur 21h olduk🤲🏻 Yanı dr oneısı ile yapım arasını🌸
Nazli777 12 aylik oglum var 25.3 hatfalik hsmileyim Spinal anestezi aldim Veeee dunyayi takmiyom hic birsey olmaz korkma🥰🥰🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
29esmanur09 00ayae96 hayırlı olsun bende oğlum 9 aylıkken hamile kaldım. Şu an 4 aylık olduk. Ve hala oğlumu emziriyorum bir sıkıntı olmadı. Doktorlarda bir sıkıntı görmedi
Sehersudi 00ayae96 keşke korunsaydın canım çok zor. Alt değiştiriyorsun daha. Bebekle ilgilenip mide bulantısı mide yanması uykusuzluk falan. Her hafta bşr yerin agrıyır gece uyanmalar başlıyor. Bebekle hamile olmak çok zor. Allah kolaylık versin. Ama ben asla yapamazdım
Cgdm34 00ayae96 yani benım teyzemnde bebeğı 10 aylıktı hamıle kaldı korunurken Rabbım verecekse verıyor bır sekılde onunkiler hep sezeryandı yanı teyzem cok cıddı bır sorun yasamadı ama herkezın bunyesı farklı canım bu surecte doktoruna danışabılırsın cunku herkezın vücut yapısı bır olmuyor acı eşiği bir olmuyor 👍bebeğinide sağlıcakla kucagına alırsın inşallah ☺️