00ayae96 Sezeryanla doğum yaptım bebeğim daha 10 aylık 2. Kez hamile olduğumu öğrendim bunun riski varmı bilenler yazsın lütfen 🙏🏻
ays-e 00ayae96 normalde doktorlar sezeryan sonrası 24aydan önce hamilelik olmasın diyorlardı ama artık doğumdan 18ay sonra sezeryan sonrası normal doğum bile yapıyorlar o yüzden bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
fatmaa37demi5 00ayae96 genellikle sezeryan dan sonra 2 yil beklenilmesinin dogru olduğu söyleniyor ama sizin gibi çok daha erken hamile kalan kişiler de gördüm
bebekveannesiii 00ayae96 İyi de hamile kalmışsın biraz geç olmamış mı bu soru için 😀 sağlıkla kucağına al yanlışlıkla mı, yoksa isteyerek mi 🤔
yamacalimoms 00ayae96 oğlum 14 aylıkken ilk doğum sezeryanken gebe kaldim bende şuan 23 aylık oğlum 33 haftalık hamileyim, doktorum 2 sene önermiyorum ama yapacak bişey yok dedi
00ayae96 yamacalimoms yani bir sorun olmuyor anladığım kadarıyla yazanlardan da anlaşıldığı gibi bir sürü örnek varmış etrafta takdiri ilahi diyelim hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻❤
bebekveannesiii 00ayae96 sağlıkla kucağına al inşallah 3.5 ay önce doğum yaptım ben de korkuyorum bı sürpriz olacak diye😂 korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz eşimin halasina karnın yırtılcak eski dikişler oayltlayacak dediler hiçbisey olmadi üstelik o ilk çocuğu 4 aylıkken kalmıştı şimdi 2 bebeği doğdu 2 aylık oldu bile
yamacalimoms 00ayae96 Sorun olmuyor ama doktorlar 2 sene Aralık verin diyorlar önlem amaçlı sanırım, sorun olacağını sanmıyorum
Seyma0323 Canım bildiğim kadariyla önermiyolar dikişlerin ara sıra sızlayabilir diye, arkadaşımında dikişleri ara sıra sızladı sadece başka bir problemi yok
gulin-35 00ayae96 ben oglum bes aylıkken hamıle kaldım 12 gun doguma sezeryan oldum bı zorluk cekmedım sukur allh kucagına almayı nasıp etsın