Sinemkaya43 Sizin son kaç gün kaldı kızlar bizim son 10 ama hiç bir belirti yok perşembe günü nişanımda geldi ama bebişin doğmaya niyeti yok 🥺
minnosanneyim Sinemkaya43 yok yok gelmiyorlar 🤦🏻♀️ benimde son 6 nişanım falan geldi ama sancılarım başlamıyor hala 3 cm açılmam var gelen giden yok 🥺
Fadimk Sinemkaya43 son 14 açılmam vardı bol bol yürüyüş squat hurmayla devam ama gelen giden yok 38.hafta gelesi yok kızımın 😐
O1gencanne Sinemkaya43 nişn geldikten sonra doktora gıttınzmı? Enfeksıyon riski olmasın allah korusun.🥺
Sinemkaya43 minnosanneyim bu ayki bebişler çok tembel ya Çarşamba günü gittim 1,5cm açılman var dedi doktor gelen giden yok
minnosanneyim Sinemkaya43 ay çok nazlı çıktılar 😂 ilk gebeliğiniz mi ? Benim ilk gebeliğim çok merak ediyorum ondan mı gelmiyor acaba diyorum 🤦🏻♀️😀
Sinemkaya43 minnosanneyim benimde ilk gebeliğim hem heycan hem korku var bende normal doğum olacak nasipse beni nelerin beklediğini bilmiyorum ve bu daha çok koru yaşamama sebep oluyor
minnosanneyim Sinemkaya43 bilmiyorum ama korkudan falan geçtim doğsun istiyorum dediğin gibi ne yaşacağımı bende bilmiyorum ama tek düşündüğüm bir an önce kavuşmak 🙆🏻♀️
Sinemkaya43 minnosanneyim bende hemen kavuşmak istiyorum ama tık yok ya bu gidişle 40. Haftayı görecez bebişle 🤪🥺
minnosanneyim Sinemkaya43 doktor kontrolde hiç belli olmaz akşam bile doğurabilirsin demişti kaç gün geçti hala yok 😂 eninde sonunda doğacaklar ama böyle beklemek sıkıcı geliyor merak ediyor işte insan 🥰
Sinemkaya43 minnosanneyim Ayn benimde doktor doğumun başlamis bugün yarın dogurursun dedi bı türlu doguramadim
Sinemkaya43 minnosanneyim sizindemi bebiş kız bu ayki kızçeler çok tembel benimkide kız gelmek bilmiyorlar
Sinemkaya43 minnosanneyim Bu video deneyebilirsin canım bir çok insan yapmış sonuç almış bende dün başladim biraz sonra tekrar yapıcam
Sinemkaya43 Fadimk bu kızlar çok tembel ya benimde kız gelmeye niyetileri yok kızlar erkek gelir diye hep duymuştum. Bende nişanım geldiğinden beri bol bol hareket ediyorum,squat yapıyorum, çömelerek ev sildim dün ama tık yok 🥺