minnosanneyim Merhaba kızlar, son 6 günüm kaldı ama sancılarım başlamıyor bir türlü doğumu kolaylaştıran şeyler nelerdir tecrübe edinip yaşadıklarınızı burda paylaşabilir misiniz ?
Hanifekyr Benimde son 7 açılmam 1 cm di en son persembe günü hic sancım yok ne yapacağım bilmiyorum suni sancı almak istemiyorum
minnosanneyim Hanifekyr Salı günü gittiğimde 2 cm di çarşamba tekrar baktı 3 cm olmuştu nişanım da geldi o gün ama hala sancı yok sadece kasılmalarım var oda düzenli değil hurma falan yiyorum ama yok bana mısın demiyor 🥺🤦🏻♀️ ne olacak böyle halimiz 🙆🏻♀️
Aminegokce Hanifekyr bizim de son 7 inşallah suni almadan güzelce doğum yaparız çok korkuyorum suniden
Mervestark minnosanneyim bende sizin gibi aynı şeyleri yaşadım :( 3 cmle bekliyorum ve benim erken doğum riskim vardı ilaç kullandım şimdi de gelmek bilmiyor :( her şeyi denedim
minnosanneyim Serpillllllll hurma yiyorum sürekli hareket de ediyorum ama bizim kız nazlı çıktı heralde 🙆🏻♀️ başka neler yapabilirim ki doğurmak istiyorum artık 😵💫
A_cemilik Pilates topuna oturmak, yürüyüş hareket halinde olmak, cinsel ilişki, yüzmek ılık duş almak Bi de ben yoga yapıyordum mesela o da çok etkiliyor bence.
Hanifekyr Aminegokce Bende cok korkuyorum çevremde suni alma diyenler var nişanım geldi ama sancım yok
2koftemom minnosanneyim benimde yalancı sancilarim var zaten takip edilmiyor gelip gidiyor bazen çok kaliyor bazen az. Benim 4 gün kaldı seninde gunyaklastikca çoğalacak bnce sancılarim.degisti bnm
minnosanneyim 2koftemom 6 gün var gözüküyor uygulamaya göre ama bilmiyorum doktorum pazartesi çağırdı içimden o gün yatış yaptırıp suni verecekmiş gibi hissediyorum 🥺
2koftemom minnosanneyim annem suniden korkma daha hızlı oluyor diye tabi bazılarına işlemiyor burda gördüğüm.kadariyla