Hurisss Minselina Ben kullanmıyorum istahimi çok acinca doktorum vitamin ilaçlarını kullanmayı bırakabilirsin dedi sanki midem bombos oluyordu onu içinde.
Minselina Bende kullanıyorum aklima birden şüphe düştü sadece ben mi kullanıyorum. Bide ucretsiz olunca içinde zararlu bisey var mi diye düşündüm
ilknremrh Minselina canm zararlı bsey olsa sağlık bakanlığı vermez içini ferah tut çoğu hamile kullanıyor 😊
BraAkayBulut Selim_Alparslan decavit ücretsiz canım sağlık ocaklarından istediğin kadar alabilirsin ben hiç para vermedim henüz sağlık ocağı verdi
BraAkayBulut Irmakdkm internetten araştır ama elevitin genel olarak verilmemesinin sebebi domuz mahsülü olmasıydı içinde sanırım... devlet şu anda gebelere decavit veriyor sen yine de bir araştır
BraAkayBulut Irmakdkm hatta reçetesinde de yazıyordu eskiden domuz katkısıyla ilgili bir ibare sonra çok tepki aldı ve piyasada kullanımı azaldı hala yazıyor mu bilmiyorum reçetesini de dikkatli oku
Irmakdkm BraAkayBulut şuan yok diyorlarmış ama kararsızım doktoruma decavit kullanabilir miyim diye sorsam mı
BraAkayBulut Irmakdkm canım elevit de decavit te vücuda aynı etkiyi yapan eşdeğer iki vitamin şüpheliysen diğeri ve seçenek varken decavit alıp kullanmanı tavsiye ederim ki şu anda devlet hastaneleri de sağlık ocakları da gebeler sadece decavit veriyor